Kojović objasnio razloge ostavke: "Nije mi bilo lako donijeti ovu odluku ..."

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Latko zBrode

Davno si to trebao učiniti, raskopaj stranku jer je remetilački faktor y BiH

peđa je gigant

hvala za uspjehe naše stranke

NiP

Uspio je zavaditi bosnjake,pronac najvece mrzitelje Bih cudicku ,baraliju ifortu da uniste sve sto je gradeno 25 godina poslije rata. Fala Bogu sa njegovim krajem je i kraj ovoj stranci sigurno ce u sdp preci posto kod njih fali ovakvih strucnjaka.

Hugo

Davno si to trebao učiniti, raskopaj stranku jer je remetilački faktor y BiH ka Latko zBrode Kod tebe se mozak poremetio. Nekima od vas avlijanera smetaju hriscani, ocito. Od takve mrznje nista dobro ne moze nastati, jer svi smo isti ispod koze.

/ Najnovije