Kojović nakon Mostara: Ja snosim odgovornost, ponosan sam na Baraliju i Ćavar

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dea

Uh Koja vitez ponosan na podrsku UZP-u.

moke

pa zar ti to nisu guzni haveri od tvog gospodara bakira, sendvicaru?

cxc

Kojović i Nikšić su ništa drugo nego Milan i Sredoje Lukić današnjice. Baralija i Čavar su današnje biljane plavšić.

Stolica

Kojović snosi odgovornost. Kojoviću ti si nebitan. Bitno je ovih 106000 stanovnika od kojih će najmanje polovina biti građani drugog reda .

DD

Nisu Bosnjaci Mostara glasali za NS da ti Kojovicu u njihovo ime poglonis Mostar HDZ-u . Izdajnice nemas sa nama vise sta da trazis ! Koliko si lopove uzeo para od HDZ-a da nas izdas !

Da

@Bošnjak, Ovaj Kojović ni S od Srbina nije! Osim srpskog imena, ništa više. Srbima takvi Srbi ne trebaju! Zato, to nije Srbin, nego vaš urbani političar. Srbe, koji su se usudili da kažu da su Srbi, ste protjerali iz Sarajeva.

Ha

Ne znam što su Bošnje i mislile, uopšte, da mogu dobiti vlast u Mostaru. Pa to je većinski hrvatski grad! Zar nije logično da tu muslimani nemaju šta tražiti. Da bi bio mir u BiH, sva tri naroda moraju imati svoj matični, tj. glavni grad. I šta tu nije jasno. To što su stranci nametnuli da i glavni grad muslimana, Sarajevo, bude i glavni grad BiH, to je stvar stranih faktora, jer se mi tu ništa ne pitamo.

Musa dere jarca

Pobočnik Kojović

?

Jesi li se zapitao ko su tvoji biraci?

/ Najnovije