Koja zemlja traži ukidanje OHR-a, a kao izvor informacija preporučuje izvještaj RS?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Mujo

Mamu vam rusko barbarsku,od vas se treba sva ljudska rasa ogradit naravno i od genocidasa,čvarak nacije.

N

Ove fasisticke drzave su i za tzv pc. Nesto nastalo na genocidu i zlocinu ini podrzavaju. Dosta ti je pricati.

Habuhabuhabu

Nije to prvi alternativni izvještaj. Onaj o Srebrenici, koji su građani PC-a platili iz svog novčanika, je završio u smeću. A to predstoji i ovom.

mile je Cojle Manojle... digi digi

Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha ____Слава Україні, слава героям, смерть ворогу!

Hercegovac u Bosna

Naši narodi samo gledaju da belaj naprave,sami se nudimo da se igraju s nama.Zalosno ali činjenica.Nece niko nama donijeti rješenje dok ga sami ne donesemo ,eh sad slabo pokazujemo RAZUM.

Bosanac

Naši narodi samo gledaju da belaj naprave,sami se nudimo da se igraju s nama.Zalosno ali činjenica.Nece niko nama donijeti rješenje dok ga sami ne donesemo ,eh sad slabo pokazujemo RAZUM. ka Hercegovac u Bosna srbende hoce genocidnu tvorevinu drzavom Rvati hoce neki tor da prave kako se dogovorit sa zivotinjama koji 30 god kradu unistavaju Bosnu a tu je bakir da kuha izdajnik

Er

RUSI AGRESORI, KINEZI TROVACI COVIDOM

/ Najnovije