Denis Zvizdić: Mostar ne može biti ničiji stolni grad

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Hrvata u Sarajstanu u promilima a ti bi im i Mostar oduzeo.

Bitno je slijedeće

Uklanjanje ruševnih i obnova.

Gost

Probosanske stranke na izborima za vlast Mostara. Glupost! Južno od Ivan Sedla je Hercegovina.

JA1

SDA-ovci se koriste spinovima unaprijed kako ce koalirati sa NS i SDP samo da ih diskredituju i optuze da oni ruse BiH a u stvari vec imaju dogovoren aranzman sa HDZ-om sto je covic jasno i rekao. Dakle i ovi komentari iznad neka se osvrnu na politiku HDZ a sa kim to HDZ koalira godinama. Glupani pokvareni

Doria

Probosanske stranke na izborima za vlast Mostara. Glupost! Južno od Ivan Sedla je Hercegovina. ka Gost Ma nemoj, jel' se to ugledas na Milu trbuhozborca koji cesto ide po svoje misljenje u Srbiju, pa imas san o prikljucenju Kroaciji. Znaj da se u Zagrebu pravim Agramerima okrece zeludac kad se spomenu sirovine Hercegovci i njihova nekultura.

Gost

DORIA Replika ti je bez veze. Ne reče ništa o geografiji(zemljopisu) je li Mostar u Hercegovini ili nije.

Mali bakrov

penisčić se javio

ispravka

Hrvata u Sarajstanu u promilima a ti bi im i Mostar oduzeo. ka Gost Hrvata u BiH u promilima lave moj..... max 7%... jesu li možda Bosanci ili Srbi u Hrvatskoj ili Srbiji "konstitutivni narodi"????

/ Najnovije