SDA: Brojke katastrofalne, Vlada KS nek se bavi pandemijom ili podnese ostavku

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

bjazi

KOKO(S)DA

Halo..!

Zatvarajte kafane vise!!!!

Musk

Koji ljigavi populizam! A dok ste vi bili na vlasti sve cvjetalo,nije bilo pandemije,nije narod umirao,svi smo mogli doći do doktora bez problema... Ma mrš svi!

ilegalac

Ni SDA, ni Četvorka!

Samo istina

Istina je da ova Fortuna vlada tj.vlada četvorke je jedna marketing vlada ,vlada sranja i propagande,priče i samo promocije i isto je nesposobna kao i vlada sa SDA na čelu.Istina je isto da je SDA najkriminalnija stranka koja je vladala punih 25-30 godina ,koja je sinonim krađe,korupcije,kriminala i da je za vrijeme njihovog vladanja zajedno sa svojim koalicionim partnerima došlo do najgorih i najporaznijih rezultata po državu BiH i da su kriminalni kadrovi iz te stranke oslabili državu svojim sitnosopstbeničkim i podaničko kriminalnom odnosu spram neprijatelja ove države.A na kantonalnom nivou nebih ništa da kažem jer rezultati sve govore.....nisam optimista ni po pitanju opstanka ove države jer SDA je upravo ta sa Bakirom na čelu koja je ovu državu izdala samo zbog vlastitog bogaćenja.

jah

...ko o čemu, k..va o poštenju!

033

SDA je u stanju da bi sačuvala vlast namjerno širila zarazu! Ako je već nisu raširili i previše!

BiH

Sta je sa vladom FBiH i Vjecem ministara? Rade li oni kako treba?

Građani: SDA nas 26 godina unazađuje, sikter!!

Nikad nas niko nije ponizio kao SDA, svojim idiotskim kadrovima nametnuli kolektivnu glupoću Bošnjaka! Dosta nam je sadake! 2022. vam je kraj policitke karijere i uhljebskih pozicija.

Neko

Ko? O čemu? Ku**a o poštenju.

brojke su povecane

zbog vasih nepismenih i primitivnih glasaca. pogledajte horde koje islaze sa dzume, horde po javnom prevozu, horde po kafancimama po Ilidzi i Vogosci.To su vasi produkti. Kome vi nesto govorite?

asd

imal botova, jel leglo za sendvicaaaaa i cockteeeeeee

Pavle

Gost

Ma nek ste vi bili pametni i okupljali hiljade ljudi na predizbornim skupovima pa krenula ludnica u novembru. Tad gospodji diktatorki nije smetao povisen broj oboljelih. Nije da mislim da je ova vlada nesto kompetentnija, ali kompanija Izetbegovic, Novalic, Solak i ostali se nema pravo javljati.

KLOSA

STO SU SE BOSNJE SASRALE OD BUBA KORONE DABOGDA NEMA LI NI PENZIJE NI PLATE KAKO GLOBALISTICKE PI.. ICE VAM RAZVLACE PAMET JADOVI VIDITE LI DA CE VAM UVALIT I GRADZANSKI RAT

/ Najnovije