Iz SDA najavili nove projekte: Zakon o visokom obrazovanju, nastavak izgradnje tramvajske pruge...

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Ne znam ko je gori. Sda,hdz snsd ili sds

Joja

Koju ce ovi prugu pravit mozda za Goli Otok,

Habuhabuhabu

Nisam iz Sa ali kad stojiš u tramvaju iza vozača/vozačice, da se primijetiti da je ona pruga malo kriva.

zabacivac

Nisam iz Sa ali kad stojiš u tramvaju iza vozača/vozačice, da se primijetiti da je ona pruga malo kriva. ka Habuhabuhabu bila je kriva jedno 30 godina

Ja cu sada morati da glasujem za SDA.

............

Jesam iz SA, ali da se primijetiti da su tramvaji

Nisam iz Sa ali kad stojiš u tramvaju iza vozača/vozačice, da se primijetiti da je ona pruga malo kriva. ka Habuhabuhabu ............OGROMNO I NEIZMJERNO RUZNI.

Lik

Sta pet, pa samo u preduzecu Pokop ih ima nekoliko uhljebljenih iz NIPa

Bjaaazziiiiii

Zeleni mravojedi se nadaju necemu na izborima, i to u bas u KS hehehehe.... heheheheh

Brko

Kad niste ništa urafili za ovih 30 godina ne morate lagati ni za narednih 4

/ Najnovije