Ko je sve od prvih izbora do danas bio izabran za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iskreno

Ante Jelavić zadnji Hrvat s *** na BH političkoj sceni.

Jest kako nije

Samo su mu *** ostala u Hrvatskoj pa je moro hitno po njih. Tolika su to muda evo do dan danas ih nije uspio donijet nazad u Bosnu.

Senko

Kakva plejada nistavila..

Predsjednik

Vrijeme je da se Zeljka Komsica proglasi dozivotnim jedinstvenim predsjednikom. Od 24 mandata samo su druga dvojica uspjeli pobijediti dva, on jedini cetiri. Jasno je koga narod zeli za vodju.

Ne ne, nisu Vlasi

................ Je li mozda onaj polunarod? Sa izmisljenim jezikom? ka Ali KOJI narod?

Iskreno

***

/ Najnovije