Ko je snosio troškove sastanka u Neumu: "Potrošio sam 18 maraka"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boom

Duše drage, ljudi ajmo mi da skupimo pare za potrošene pare( kao ovih 18 km i za drugi koji su imali troškove) naših političara i za dnevnice pa vidite vi ove novčane gubitke.

gost

SRAM VAS BILO !!!!

Pa ovo nema ni u Amsterdamu

Tri homo rave na tri dana za 18 kermi

Ja

HARAM VAM BILO!!!!

p

Svo zlo Balkana dolazi iz Srbije. Sva mržnja, laži, primtivizam, papanluk, poganština, sve loše i oholo, sve što se protivi ikakvoj ljudskoj mjeri, vjerskom načelu, sva laž, obmana i prevara. SVE, ama SVE što je neljudski, nehumano, nečovječno. Sve, baš sve dolazi iz te zemlje i tih ljudi. Sve. Ne postoji društveno uređenje na ovoj planeti koje to ne zna. Saučesnici šute, kukavice im povlađuju, pokvareni i zli ih bodre, a rijetki slični likuju. Svo zlo dolazi od Srba i iz Srbije. Tako je posljednjih nekoliko stotina godina.

18KM

Cicija , mogao je popiti i jednu kolu i kafu.

Nek trose

Nek trose koliko hoce,ali treba samo pazit da IZETBEGOVIC ne izda BIH,pa je pretvori u fildjan drzavicu kao Gaza u Palestini stisnuta izmedju srbije i hrvatske.

@PŠefik, Alma Fahrudin itd iz Srbije

Svo zlo Balkana dolazi iz Srbije. Sva mržnja, laži, primtivizam, papanluk, poganština, sve loše i oholo, sve što se protivi ikakvoj ljudskoj mjeri, vjerskom načelu, sva laž, obmana i prevara. SVE, ama SVE što je neljudski, nehumano, nečovječno. Sve, baš sve dolazi iz te zemlje i tih ljudi. Sve. Ne postoji društveno uređenje na ovoj planeti koje to ne zna. Saučesnici šute, kukavice im povlađuju, pokvareni i zli ih bodre, a rijetki slični likuju. Svo zlo dolazi od Srba i iz Srbije. Tako je posljednjih nekoliko stotina godina. ka p Malo me zbuni nisam znao da je Bakir, Dragan, Fahrudin, Šefik itd iz Srbije ja sam mislio iz BiH

Dzizus je bio palestinski ceto?

Svo zlo Balkana dolazi iz Srbije. Sva mržnja, laži, primtivizam, papanluk, poganština, sve loše i oholo, sve što se protivi ikakvoj ljudskoj mjeri, vjerskom načelu, sva laž, obmana i prevara. SVE, ama SVE što je neljudski, nehumano, nečovječno. Sve, baš sve dolazi iz te zemlje i tih ljudi. Sve. Ne postoji društveno uređenje na ovoj planeti koje to ne zna. Saučesnici šute, kukavice im povlađuju, pokvareni i zli ih bodre, a rijetki slični likuju. Svo zlo dolazi od Srba i iz Srbije. Tako je posljednjih nekoliko stotina godina. ka p Malo me zbuni nisam znao da je Bakir, Dragan, Fahrudin, Šefik itd iz Srbije ja sam mislio iz BiH ka @PŠefik, Alma Fahrudin itd iz Srbije<<

Jaja

Pa covicev hotel on castijo a Narada neka cvili Alaminij mostar otisao u Neum

HOCU I JA DA STRANKU IMAM

Sramota Dino da nisi ponio 4 popeglane kosulje,a vala sremota da ti ne znas kosulju popeglati! Hvalio si se godinama da niko brze od tebe ne zna i ne moze pelene promjeniti djetetu. Sada spalo da se ceh pravi na peglanju. Uvijek si znao sebi ( clanstvo neka gorivo i odrzavanje placa ,sto je par stoja,a ja cu kao silnih 18,00KM).

/ Najnovije