Ko je postavio fotografije? Ovo su detalji provokacije kod Srebrenice

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Antifa

Oni postavljaju slike svoje agresorske i genocidne stoke? Šta nekog treba da briga za to?

Pa sta ja govorim ovdje cijelo vrijeme???

Bosnjoci, prestanite se napuhivat tim ''danima zalosti'', tim ''komemoracijama'', ''majkama Srebrenice'' i tako dalje i tako blize, - TO SAMO IZAZIVA RECIPROCITET, tako se nece nikada smirit u BiH! Svi su popusili u tom kokosarskom ratu, vrag ga odnio, vi vjerojatno najvise, ali i ostali su dobili po glavi, NISTA SAMO VI. Zato prestanite, ako vam je BiH draga!!

Bosanac

>>Bosnjoci, prestanite se napuhivat tim ''danima zalosti'', tim ''komemoracijama'', ''majkama Srebrenice'' i tako dalje i tako blize, - TO SAMO IZAZIVA RECIPROCITET, tako se nece nikada smirit u BiH! Svi su popusili u tom kokosarskom ratu, vrag ga odnio, vi vjerojatno najvise, ali i ostali su dobili po glavi, NISTA SAMO VI. Zato prestanite, ako vam je BiH draga!! ka Pa sta ja govorim ovdje cijelo vrijeme???

Bosanac Posranac

****

***

>>Oni postavljaju slike svoje agresorske i genocidne stoke? Šta nekog treba da briga za to? ka Antifa

***

Lijepe riječi su ukras!

Niko ne brine za muslimanskim slikam

Nisu brinuli nikad ni za zive a kaMoli za slike Muzlimani se samo brukaju misle neko ce njima dati drzavu . Jos sto godina nece pomoci dzabA ti Sacuvaj te nekoliko kostiju za 5000 godinu fosile

RS

Nema nikakvih provokacija,dosli ste na nasu teritoriju i treba da vidite slike nasih zrtava.

NE

Cuj provokacija hoce suživot nikada sa islamistima

Miki

Malo slika mrtvih okupatora gdje su ostali što sve slike ne stavite. Lijepo vidjeti koju su silu vojske pobili hrabri ratnici.

Ljiljan

***

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Eto vam ga

Nije mi jasno u čemu je problem sa ovim srbima. Napraviš i ti memorijalni centar, odaš počast svojim žrtvama a ne ovako se ponašati i ovo raditi. Ko im brani da na pristojan način pokažu poštovanje svojim žrtvama? Pozadina je izgleda nešto drugo. Pozadina je sakrivanje, negiranje, vrijeđanje pokrivajući se svojim žrtvama. Logika, dođu na tuđe groblje koje su sami napunili i sve učinim da tuđe žrtve negiram, a pozivam se na svoje žrtve i onda za kraj tražim poštovanje i uvažavanje. Bolesno krajnje ali nas više ništa ne može iznenaditi. Bili bi iznenađen da je drugačije, da su civilizovani, miroljubivi, pristojni, plemeniti...

Eto vam ga

>>Nema nikakvih provokacija,dosli ste na nasu teritoriju i treba da vidite slike nasih zrtava. ka RS

Bosanac

Ovako srbende prodaju zivotinje smrdljive

Koel

Porokane cetalje genocidase okacili da se vidi koje sve ucestvovao u agresiji i genocidu

Korisnik556

ssaas

RS

Dovoljno je procitati komentare i jasno je da je suzivot nemoguc,ipak je validan razlog sto smo vas razvalili u ratu jer da ste mogli vi bi nas,trazili ste i sada kmecite i kukajte nad svojim zrtvama,ko vas j###

Za debila iznad

A zbog negodovanje i komentara na vašu prljavu provokaciju ti si došao do zaključka da je suživot nemoguć. Suživot sa govnima kao što si i sam, sigurno je neizdrživ. Zato vam je zakon, red, pravda, kazna jedini lijek i da vidiš suživota. Nešto slično kao u ***ovo vrijeme što si "saživljavao" i bio dobar. Nego, sada je tebi i tebi sličnima sve dozvoljeno pa ste mangupi i to iz sve snage. Mišu slinavi, zadojeni!

Eto vam ga

Čes***ajte komšijama Bajram umjesto što uporno kenjate.

Suze

Steca pa se postuju sve zrtve, valjda onda ne mozes ovekivati da i tvoje neko postuje. Nema ovdje suzivota nazalost.

/ Najnovije