Klupko se odmotava: Poznata vrijednost ikone koju je Dodik poklonio Lavrovu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mahala

Samo tračevi i kao neki izvori bliski Dodikivom kabinetu.. ?! Imate li vi išta konkretno i zakonski zvanično ? Nemate! Kad budete imali zvaničnu odluku suda, onda se javite! A te tračeve i ogovaranja ostavite mahalaškim ženama.

chim

treba ukinuti govnjivu tvorevinu rs

Ralle

Priča bošnjačkih medija..a nigdje niti jednog dokaza da je ikona ukrajinska..samo šuplja priča

ukinuti govnjivu tvorevinu rs

odmah

071

Za sve minhauzene gore: ne skrećite sa teme. Dodik je ispao budala, ikona je ukradena, i tek će biti kraval. Tako ti je kad glupan iz provincije misli da može i van granica Balkana prosipati priče koje prosipa plemenima ovdje.

/ Najnovije