Klub nezavisnih zastupnika u Parlamentu FBiH traži skraćenje policijskog sata

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Skrati ga produzi ga. Policijski sat i ogranicavanje kretanja na otvorenom je samo takva glupost kao i onaj ko ga uvede. Fokus na mjesta okupljanja i guzve a pustite ljude da slobodno disu, sem ako nije cilj da nas pobijete? U tom slucaju..na silu se odgovara silom.

Mirko S. Kojotovski

Poznati ugostitelji iz parlamenta.Važnije im da za dva sata prodaju još koji sok i proljevušu nego da neko oboli.

222

HOCETE OPET DA NAS U B I J A T E, VAZNIJI VAM JE DINAR OD ZIVOTA. DABOGA VAM NE TREBAO NIKADA.

Eee

Poznati ugostitelji iz parlamenta.Važnije im da za dva sata prodaju još koji sok i proljevušu nego da neko oboli. ka Mirko S. Kojotovski BAS TAKO, HOCE SA UBIJAJU LJUDE, MI OPLAKUJEMO MRTVE, A ONI BI DA KAHVENISU. DABOGA IM NETREBALO.

/ Najnovije