Klub Bošnjaka pokrenuo vitalni nacionalni interes: HDZ-ov prijedlog i danas propao

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ajde

Sad ocekujemo bijesni ispad ruskog agenta kodnog naziva stskor da prijeti kako ce zaustaviti Zemlju ako se ne usvoji fasisticko rasisticki sovinisticki izborni zakon kojim se garantira istrebljenje Bosnjaka gdje god ima barem 20% hrvata i ako na prvoj stranici navedenog zakona nebude fotografija covica,ljubica one zovko,pa svih ostalih nacionalista redom.

Veži konja di ti Aga kaže

Sad ocekujemo bijesni ispad ruskog agenta kodnog naziva stskor da prijeti kako ce zaustaviti Zemlju ako se ne usvoji fasisticko rasisticki sovinisticki izborni zakon kojim se garantira istrebljenje Bosnjaka gdje god ima barem 20% hrvata i ako na prvoj stranici navedenog zakona nebude fotografija covica,ljubica one zovko,pa svih ostalih nacionalista redom. ka Ajde ajde povuci vodu za sobom

Hehe

Hrvati elegantno izvukoše muslimane na čistac, da moraju povlačiti vitalni nacionalni interes na zakon u kojem Hrvati biraju vlastite predstavnike umjesto da to čine muslimani. Sad će muslimansko “pravo” na biranje predstavnika Hrvatima na Ustavni sud. Baš lijepo, zar ne?

OPET

350 000++ glasova za Komšića! I vazda će biti tako, džaba krečite gospodo fašisti, džaba ....

Elegantni

Hrvati elegantno izvukoše muslimane na čistac, da moraju povlačiti vitalni nacionalni interes na zakon u kojem Hrvati biraju vlastite predstavnike umjesto da to čine muslimani. Sad će muslimansko “pravo” na biranje predstavnika Hrvatima na Ustavni sud. Baš lijepo, zar ne? ka Hehe - „Elegantno“???' hahahahah ... ELEGANTNO je uvlačenje i skamikanje Dragana Čovića i njegove lopovske klike povazdan po cijeloj Evropi, elegantno je uvlačenje Srbije, Hrvatske i domaćih izdajnika BiH na sve strane, elegantno je kukumavčenje i godinama pričanje iste šuplje ko Švabo trajlala, elegantno je blokiranje institucija godinama od čega štetu imaju svi, a ne samo Bošnjaci ...... ELEGANTNO??? Haha ...e aferim, elegantni......samo polako, bumo videli šta će se izroditi iz svega ........ čini se da su „Nositelji europskih vrijednosti“ u BiH i „legitimni Hrvati“ spremni izginuti za Dragana iBernardicu, samo polako, elegantni.... razvili ste u Bosancu mržnju prema vama kakva nikad postojala nije niprema kome, pa ni prema djecoubicama s brda i agresorima koji su klali i rušili i po Hrvatskoj. Svaka vam čast, elegantni legitimni i europljani...ustvari FAŠISTI. Vidjećemo šta ćete dobiti. Brzo.

@elegantni

Uf što si se raspisao. A mi samo vratili pregovore o izbornom zakonu u institucije. Cijenim da ste na tome i inzistirali, ali vam sada nekako ne paše. Bosanci? Kakvi Bosanci? 98% muslimana se po posljednjem popisu izjasnilo kao Bošnjaci. A manje od 2% kao “Bosanci i Ostali”.

Mostar

Vitalni interes abosnjaka je da Hrvati nemaju kanal na svom jeziku i da ne biraju svoje prestavnike .... eto

SOS

Bosanski katolici, trebaju prihvatiti cinjenicu da su u BiH manjina i da nikad nece dominirati nad deset puta brojnijim Bosnjacima, Sada nakon izbora , koji ce 1000% biti odrzani katolici ce dobiti duplo manje mjesta u vladi FBiH, pa nece moci vise blokirati rad vlade, a Komsic ce biti opet predsjednik, a vi crknite.

miki je treba

Šta ka`e šef odjela za narkotike na ovo? Hoće l` stopirati ulazak Finske i Švedske u NATO? Neće!?! Ništa onda.. Jbga,,, Valja nam opet dati... paaaaaa mislimmmm jedno... Oko 400 000 glasova dobija Željko Komšić.. I to glat

Hrvati imaju sve, ali to nije sto traze

Hoce dominaciju.

Nikolica s prikolicom

Pitanje je koji su vitalni nacionalni interesi Hrvata i Srba. Kad ga potegnu bude veselo na dunjaluku. :))

/ Najnovije