ZOI’84 u Ski centar Bjelašnica-Igman planira investirati blizu 20 miliona KM

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

robot

jeli dosta planova? hajde da krenemo konkretnije, pa da pričamo o urađenom a ne što se planira uraditi

Nemojte

Vise nista praviti molim vas,svake godine je sve vece ruglo.od Olimpijske planine je ostalo samo blijedo ime,one zgradurine kao u Brazilu bez ikakvog smisla su unistile sve sto je Bosansko i prirodno.Napravili ste krkansko igraliste za poslijeratne generacije kockastih glava i silikonskih ljepotica koji dolaze kao u kafancuru da se uslikaju sa casom vina koje im inace stoji ko piletu sise,stvorili ste atmosferu za povracanje.

aaa

vid' što su malo pošumili Ciglane... :P

Bah

Našli način kako da nam kradu još novca! Kad se toliko potrošilo za prezentaciju, i putovanja, a nije se još ni počelo išta, možemo misliti, koliko će nas ojaditi za ostalo! Kriminalcima ne treba vjerovati ništa!

PHarry

Jel ovo onaj Mehić direktor ZOI, a ima i privatnu firmu, prodaje skije i opremu, sve uvezano sa SDA, ovamo gleda kako da strance obradi da ulažu u investicije, projekti turizma i ostalo, a tamo pola u svoj džep, i stranke članove da pripazi. Pa ovaj ZOI'84 je godinama već firma za uhljebljenje, pljačku, izvlačenje para a turizam ni u kvakici na slovi t.

/ Najnovije