KJKP "Pokop" odgovorio Danijeli Kristić: Nema i neće biti prekopavanja grobnih mjesta veterana rata

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A-ha

Fuj stoko, Danijela Kristić, čime se ti baviš pored svih ostalih životnih problema građana! Treba te odmah smijeniti i zabraniti rad u politici! A i KJKP Rad samo traži pare od ove uloge sirotinje kojima država nije omogućila osnovne uslove za normalan život (bijedne plate, penzije itd.) Ne znam da se igdje u Evropi prekopavaju grobna mjesta na grobljima, stoje stotinama godina i uređuju se redovno. Koji ste svi kreteni!

jadna majko

Ona se brine za demobilisane borce. Sćeri jedno je populizam, apelovanje, naprdjivanje po facebooku i plaćeni oglasi na portalima. prava briga za borce je kad se šuti i plati pokopu iz budžeta za borce. Ovo što ti radiš je kao kad bi apelovali na revizore da ne istjeruju borce iz tramvaja ako nemaju kartu ili ono kao kad apeluju na poslodavce da radnike sklone u hladovinu kad je jako sunce...

Hans

Kakve veze ima dali su veterani ili obični građani. Otkud pravo jednom komunalnom preduzeću da to radi. U krivičnom zakonu se to zove povreda groba i mira pokojnika. Ako smo za to birali kantonalne vlasti da nam prekopavaju kosti najmilijih zbog 8,5 KM takse ,a da to ista vlada nije u mogućnosti pokrivati trebaju podnijeti svi ostavke. Grobna mjesta ne održava Pokop nego održava okolno zemljiste, staze i prilaze što bi mogli raditi i Parkovi. Pokop je napravio privatno biznis preduzeće .*****a je sebi najveći neprijatelj.

SDAKS

Kantonalna SDA je ima deset godina obečala građanima da se prekopavanje neće raditi i da se taksa neće plačati ali obečanje lidom radovanje a ovoj trojci plus ništa sveto nije.

Benjamina

A šta radi gradonačelnica. Njoj je ovo normalno ko nema da plati ili nema nikog da ga iskopaju ? Za to smo se borili ?

Fuj narod i grad

Iskopaju nekog na Barama ili Vlakovu da bi u istu rupu ubacili nekog ***onju koji dobro plati . Kakav je ovo svijet i grad ?

/ Najnovije