Afera respiratori: Kineska firma sedmicama prije kupovine upozorila o njihovoj namjeni

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Smradovima iz SDA, kada su u procesu, u kom bi trebalo da se opare, upozorenja i ne igraju neku ulogu, pa radilo se tu i o ljudskim životima.

nasvasta

Hapsi bandu lopovsku ,koštaće nas neprijateljske štamparije koje su osmišljene da unište Bošnjake ,Vitez,Brčko,Travnik,Kiseljak,Široki,Genocidni entitet i štamparije iz Smrdije,a koje preferiraju neprijatelji sopstvenog naroda zbog uhljebljenja magaraca i lažova iz svojih familija i stranaka SDA,ASDA,SBB zlo za BiH a pogotovu za Bošnjake.

chim

Da Bog da doživotne dobili sva trojica! Amin!

Moks

Znamo to! Ta se informacija još prošle godine provlačila po medijima ...ovde se svi ponašaju kao da svi imaju amneziju ! Pa kome više nije jasno da ovde svi kradu i to ne malo ..na zapadu antigen testovi ili besplatni ili neka simbolična cijena ,ovde se zgrtalo 100x više ..zdravlje nam je luksuz ,sa ćoškastim glavama ! Ali narod je fenomen! Šuti li šuti i saginje ledja ! Ne znam ima li ovakvih beskičmenjaka igdje na cijeloj zemaljskoj kugli?!

011

nego, sta bi sa onim Vasvinim hakovanim laptopom? jel elektro mehanicar Osmica nasao lopova ili radi na novoj fakultetskoj diplomi?

kikirez

Kinezi I rusi su olicenje postenja za ove "nase" vucibatine.Jedino su Milojko i Vucko tu nedje.

/ Najnovije