Kilometarske kolone na ulazu u Crnu Goru iz pravca Trebinja, na prijelazu Zupci

0
Radiosarajevo.ba
Kilometarske kolone na ulazu u Crnu Goru iz pravca Trebinja, na prijelazu Zupci
Foto: Radiosarajevo.ba / Kilometarske kolone na ulazu u BiH

Na Graničnom prijelazu Zupci, prema Crnoj Gori, iz pravca Trebinja, i jutros su kilometarske kolone, saznaje portala Radiosarajevo.ba.

Prema informacijama do kojih smo došli, jučer se na ovom graničnom prijelazu na ulazak u Crnu Goru, čekalo u koloni i po četiri sata.

Oni koji putuju na odmor u Crnu Gori, a takvih je posljednjih dana iz Bosne i Hercegovine, sve potrebne informacije o situaciji na graničnim prijelazima prema Crnoj Gori mogu vidjeti na linku OVDJE.

Kilometarske kolone na ulazu u Crnu Goru iz Trebinja - undefined

Foto: Radiosarajevo.ba: Kilometarske kolone na ulazu u BiH

Ovakva gužva je ljeti dosta slična onoj koja je bila na GP u Doljanima.

Pogledajte:

Hrvatska je danas donijela nove mjere u pet županija.

Mjere će biti na snazi do 15. avgusta. Broj okupljenih bez Covid potvrda ograničava se na 50 osoba, a na događajima na kojima osobe imaju Covid potvrde može biti 1000 osoba.

Nužne epidemiološke mjere odnose se na Dubrovačko-neretvansku, Splitsko-dalmatinsku, Šibensko-kninsku, Zadarsku, Primorsko-goransku i Istarsku županiju, grad Novalja, Senj i općinu Karlobag.

Krzni štab je donio i novu odluku kojim se mijenjaju uvjeti za ulazak u Hrvatsku. Produžilo se trajanje dužine potvrde o cijepljenju i preboljenju bolesti, pa se sada može ući u zemlju ukoliko potvrde o primljene dvije doze cjepiva odnosno o preboljenju bolesti, nisu starije od 270 dana.

Više možete pročitati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije