Kilometarske kolone na Bradini: Deseci automobila zaglavljeno, zastoj u oba pravca

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

***

s

Da policija naplaćuje drakonske kazne za učesnike u saobraćaju koji ne posjeduju zimsku opremu usred zime manje bi bilo ovakvih situacija. Telefon od 2000 KM, a gume kao lubenica. Šara se vidi ali se ne može napipati.

nema

Ima li ko da to čisti?Nema ali se uzmu pare za održavanje kriminal?!!

Statebriga

Opet ih najvjerovatnije iznenadio snijeg pa ga nisu uspjeli ocistiti

Jole

Vjerujem da nije cesta bas ociscena kako treba ,ali isto tako vjerujem da je do vozaca koji pojma nemaju o voznji u zimskim uslovima i koji ne koriste adekvatnu opremu

/ Najnovije