Kijevski medij: Hrvatska će blokirati ulazak Švedske i Finske u NATO, spominju i BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

samo se vi igrajte

A onda slijedi grcki scenarij u Hrvatskoj, gdje ce zbog ovakvog ponasanja osrati bez pola hrvatskih otoka privarizacijom, da ce na kraju reci, sto nam je to trebalo da se mijesamo u Bosnu

Zbog ove budale dedo ce oznaciti Hrvatsku kao metu i kad zato dodje vrijeme-poravnati!

.

Ljiljan

Ako I pojušaju da blokiraju biti će izbačeni iz natoa I EU ionako su I'm samo na teretu kao najbijednija članica koja još uvijek preživljava od pljačkevina nad BiH I Bošnjacima,I ratnim konvojima!

Hercegovac u Bosni

E sad ce vidjet sta predstavljaju u svijetu i oni i Turska.

Istina

Ne moze Milanović ništa blokirati,jer saglasnost daje Sabor a ne predsjednik RH. Zasto on ovako govori? Niti je lud,niti to govori racunajući na desnu Hrvatsku,jer ona ima i lijeve stranke( ma kakve bile),cije su ga pristalice i izabrale .Ovo je priča za ruske uši,jer su Milanovićevi dilovi s INA- om ,i ruskim energentima dobro poznati .Milanović je u strahu od ruske ruke,ako ne ispuni zadaću.

T567

Hahaha Švedska i Finska su kontinent za Hrvatsku a oni bi da se pitaju o njihovom članstvu?

Ralle

Ako I pojušaju da blokiraju biti će izbačeni iz natoa I EU ionako su I'm samo na teretu kao najbijednija članica koja još uvijek preživljava od pljačkevina nad BiH I Bošnjacima,I ratnim konvojima! ka Ljiljan Al su i u EU i u NATO, tamo.gdje BiH nece biti nikad, ovakva kakvu je hoce Bošnjaci.

Nikolica s prikolicom

To je Milanović stoposto dogovorio s Erdoganom. Sad mi je puno jasnije zašto Erdogan podržava Hrvate. :))

pipex

hoće blokirati ***

/ Najnovije