Dautović je pobjednik u Travniku

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vuk

Da se HDZ kandidirao Goran Pejaković (6.597).nov.2021 bilo bi veoma ,,guravo'' zbog bošnjačke ne sloge.

PROKELTA TROJKA..kako su glupå Bosnjaci

Upravo ti koji NSIU SDA su u Travniku prodali Hrvatima pola Vlasica, pa su napravili"Novi Babanovac" a na onom dobrom starom diejlu sve se vikendice prodaju?!"HVALA" prokleti petokolonasi!I u VEZIRSKI TRAVNIK se petokolonaska gamad uvlaci.A tebi Konjakovicu ce se suditi kad tad.Bojim se smao da ti ne bude sudila ISTORIJA kao onome kopji je razorio Bosnjacki narod vecd a ti sudi SUD!Fuj gade jedan cviljavi!

Ne treba nama niko drugi...

Da se HDZ kandidirao Goran Pejaković (6.597).nov.2021 bilo bi veoma ,,guravo'' zbog bošnjačke ne sloge. ka Vuk svaka tio je na mjestu Vuce......a to mzoemo zahvaliti MTEL koaliciji koja se evo vidimo i u Travniku probila...ovo mi se nimalo ne svidja da su Travnicani ovoliko glupi i coravi pored ociju.....NEGATIVNO IZNENADJEN da je ovoliki broj glasao za PETU KOLONU..Bosnjaku ne treba dusamnin pored samih Bosnjaka..

Nista strasno

Da se HDZ kandidirao Goran Pejaković (6.597).nov.2021 bilo bi veoma ,,guravo'' zbog bošnjačke ne sloge. ka Vuk Pa ti koji su i glasali za petokolonase su ti Hrvati..ta nije Bosnjak glasao za trojku nakon svega sto su nam ucinili-od Srebrenice do Mostara.SUTRA bi trojka rpedala Travnik HDZ..SUTRA!

nasvasta

Stoka zelena bi jednu stranku jednog vođu idite u Sjevernu koreju tamo je tako ovdje treba više stranaćje demokratija stoko glupa.

vb

fuj

ghost

SDA otrov je jos prisutan. Tuga za Travnik, ali bice bolje. Jos malo!!!

vb

Pa samo oni i glasaju...samo đubradima iz SDA napamet pada da skaču oko glasačkih kutija na ovom kijametu ba....(27,5%) glasača izašlo na ove fol "izbore" .... FUJ...... bagre jb mtr ....

vb

Upravo ti koji NSIU SDA su u Travniku prodali Hrvatima pola Vlasica, pa su napravili"Novi Babanovac" a na onom dobrom starom diejlu sve se vikendice prodaju?!"HVALA" prokleti petokolonasi!I u VEZIRSKI TRAVNIK se petokolonaska gamad uvlaci.A tebi Konjakovicu ce se suditi kad tad.Bojim se smao da ti ne bude sudila ISTORIJA kao onome kopji je razorio Bosnjacki narod vecd a ti sudi SUD!Fuj gade jedan cviljavi! ka PROKELTA TROJKA..kako su glupå Bosnjaci PROKELTA? GLUPA BOSNJACI? DIEJLU? SMAO? VECD? .... Retarde nepismeni degenerični

/ Najnovije