Izetbegović: Povući ćemo respiratore ako Forto i Vranić potpišu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Smijesno

Laž laž i samo laž. Pa ovi takozvani doktori ne smiju ni svojom glavom misliti.

vb

Koja količina drskosti i furseta, koje odsustvo ljudskoga i humanoga, koje kučenje nije zdravo..... OVAKO se ponašaju svi ovi koji su se u ratu i poslije rata napljačkali, nauzimali "veličina", "funkcija", "položaja" i "ugleda" među ovim poltronima koji kao štenad odozdo gledaju u njih očekujući da im ovi bace koju kosku s malo oglođanog mesa na njoj....Ali polako, polako........KRAJ VAM SE BLIŽI, Gospođo Čaušesku, i Vama i Vašim poltronima......KRAJ dođe svemu, pa će i Vama, zlikovcima i protivnicima svega ljudskoga nesumnjivo doći. KRAJ VAM SE NAZIRE!!!!

Ime

Kako nas moze neko tuzit ako smo nesto platili a ne koristimo. To isto kao da ja kupim auto i tuzi me Audi jer mi stoji auto u garazi. Ovako ispada da nam je neko poslao respiratore da ih testira i placa za to

Narod zna

Kako će te tužiti Kina što ne koristiš ventilatore koji ne koristi niko u svijetu. Nećete ni u Kini vidjeti ventilatore na intenzivnoj. Ali ti ne Znaš ti si ginekolog.

Hm

>>Kako će te tužiti Kina što ne koristiš ventilatore koji ne koristi niko u svijetu. Nećete ni u Kini vidjeti ventilatore na intenzivnoj. Ali ti ne Znaš ti si ginekolog. ka Narod zna<<gospoda bi se trebala baviti svojom profesijom,al da vise muskarce pregleda.

opari se

Uuu sigurno ce te kina tuziti zbog par fuš respiratora ...

- SMUTLJIVCI - (SDA BAGRA)

(značenje izvedeno preko sinonima) mutivoda, čarkač, smutljivko, razdornik, fam. muljator fam., ret. zaplotnjak ret., čarkaš, čarkar, intrigant, mutikaša, petljanac, spletkaš, pirivatra ret, smutljivac, mutivoda, čarkač, smutljivko, razdornik, muljator fam., zaplotnjak ret., čarkaš, čarkar, intrigant, mutikaša, petljanac, spletkaš, pirivatra ret, smutljivac, hipokrit .....

CRNOGORSKI SCENARIO U BOSNI UZ POMOC KVISLINGA RADONCICA I KONAKOVICA!VISIT CE TE BAGRO!

Njih uopce ne interesuje sto Dodik proglasava samostalnost genociteta, njih nije briga sto Covic mjenja izborni zakon.Scepo Radoncic je dobio NAREDBU poslodavca da Sarajevo preda Srbima!Na"miran NACIN".oNO STO SMO MI PUSKAMA I TOLJAGAMA USPJELI OSLOBODITI U RATU, deserteri MTEL koalicije zele dati Srbima i Beogradu u miru. E pa nece moci-Bosna vam nije Crna Gora!Ovoliku hajku, koja je usmjerena ISKLJUCIVO protiv Bosnjaka novija istorija ne pamti.Vidjer ce oni sa Bisnjackim imenima koji kazu da NISU VISE BOSNJACI(i ne mozes biti clan Njiohve stranke ako si Bosnjak,dok Srbi i Hrvati mogu: Radoncic je vec pokusao sa drzavnim udarom prije neku godinu kada je zapalio predsjednistvo, tada su bili NJEGOVI LJUDI U TUZILASTVU(Tegeltija i Gordana). Sada vis enisu.Vrijeme im izmice i oni izazivaju NOVI RAT u kojem ce se odvojiti RS i HB a Radoncic ce se vratiti us voju Crnu Goru u apartmane uz jadransko more koje je NA POKLON DOBIO OD RUSA(?!)..

Nbs

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

vb

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

vb

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

Podsjetnik

Respiratori bi prije upotrebe prvo trebali biti poslani na dogradnju, verifikaciju i testiranje u USA, po američkim standardima poput EZ-GX71-KL kao i još nekim gdje bi bila obavljena dorada, verifikacija i testiranje, pa tek onda stavljeni u upotrebu kod nas, uz naravno novu i mnogo bolju prateću dokumentaciju. Naravno da bi im cijena po komadu onda bila krupnija, ali u slučaju da bude previshe shkarta, onda bi bio otvoren solidan put za meunarodnu tužbu protiv Tariguzije i Kine. Jel jasno ?

Tako je Podsjetnik

Eventualno mogli bismo odustati od tužbe protiv Kine pod uslovom da pomenuta zemlja obezbijedi svoje saveznishtvo protiv Tariguzije na chijoj teritoriji bi bili josh vishe rasplamsali građanski ratovi. Takav scenario bi podrzhala i Rusija jer bi nakon nekih deset do dvadeset godina otvaranjem novih i alternativnih moguchnosti znatno uvechala zhivotni standard svojih stanovnika.

/ Najnovije