KCUS: Svi ACM812A respiratori nalaze se u Posebnom centru za COVID bolesnike

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

senad

lud zbunjen nema normalnog

Vrijeme je za odlazak BH supružnika Čaušesku!!!!!

"Niko se nije svojih privilegija dobrovoljno odrekao"! - Karl Marx

5

Svakih sat nova informacija o respiratorima, ukljuceni iskljuceni ne koriste su u stvari se koriste itd

klosari

mogu oni pucat dislike kad znaju da su mrtvo tkivo koje ce ubrzo biti odstanjeno iz naroda

vb

SDA je kancerogeno tkivo koje treba otkloniti s leđa BH građana, svakog simpatizera i člana ili zatvoriti ili prevaspitati u institucijama tipa nekadašnjeg Golog otoka, i permanentno zabraniti njihove zločinačke djelatnosti. SDA je već 30 godina put u smrt Bosne i Hercegovine i svakog gradskog mišljenja u ovoj zemlji. SDA je terorističko zlikovačka sekta koja je ovo društvo dovela na ovaj nivo!

@vb

Budalo bolesna, ovo tvoje niko ne cita debilcino.Ja sam konto i znao da ima budala ali ovo sto ti radis zadnjih pola godine.Kao da licno Dino Konakovic bolesni stoji iz iza ovog VB ..kao i na Klixu isti tip,onaj AJENT 007 ili kako li se vec zoves tamo.

Jao ovog ludjaka:)

Ovaj lik vb je fakat,ali fakat kao stvoren za Jagomira:)hahahaha..koji idiot i koji kloc:)

"Slika" u umobolnoj bolnici JAGOMIR

Prvi sprat-ludjaci.......drugi sprat-veliki ludjaci.....treci sprat-tottalni idioti....cetvrti sprat-izgubljeni slucajevi....peti sprat-vb:):):)

vb

SDA je kancerogeno tkivo koje treba otkloniti s leđa BH građana, svakog simpatizera i člana ili zatvoriti ili prevaspitati u institucijama tipa nekadašnjeg Golog otoka, i permanentno zabraniti njihove zločinačke djelatnosti. SDA je već 30 godina put u smrt Bosne i Hercegovine i svakog gradskog mišljenja u ovoj zemlji. SDA je terorističko zlikovačka sekta koja je ovo društvo dovela na ovaj nivo!

jah

posebni centar ,,Momir Peh''...

smiri zivce vb:)

Prvi sprat-ludjaci.......drugi sprat-veliki ludjaci.....treci sprat-tottalni idioti....cetvrti sprat-izgubljeni slucajevi....peti sprat-vb:):):) ka "Slika" u umobolnoj bolnici JAGOMIR hahahahahahahahaha:)vrh!:)

vb

SDA je terorističko zlikovačka sekta koja je ovo društvo dovela na ovaj nivo!

vb

Ma koja je poenta da Sipa, Policija, bilo ko UĐE u KCUS? Kakva potreba postoji za time? Mislim da je KCUS samo kolaterala i nakaradni produkt onog zla koje nije direktno u KCUS-u. PRAVO ZLO, PRAVI GNOJ i GLIB morala, karaktera, ljudskosti ne ŽIVI u KCUS-u. Svi znamo gdje je centar i mozak tog ZLA. Na Poljinama. U Predjsedništvu. U Centrali zločinačke sekte SDA. Ulaskom u KCUS bi se stvari samo izrelativizirale do beskonačnosti. U KCUS-u ipak rade i ginu desetine, stotine vrijednih i moralnih ljekara, tehničara, sestara, radnika i radnica koji su tamo pritvoreni, ucijenjeni, pritisnuti da šute i svojom šutnjom budu, htjeli to ili ne, dio neke imaginarne cjeline koju zlikovačka akušerka koristi kao paravan za svoj „rad“ i „potrebu postojanja“. Prepadnuti, ucijenjeni pitanjem elementarne egzistencije, maltretirani, na sve načine mučeni i poniženi ljudi. Svi mi znamo dobro, evo već 30 godina, NA KOJOJ ADRESI ZLO STANUJE! I OPET SVI ĆUTIMO. Mislim da je DOSTA ĆUTANJA!

SDA Cetnici

Svjesno ubijate ljude da bi ste prikrili svoj kriminal! Mafijo jedna!

vb

Svjesno ubijate ljude da bi ste prikrili svoj kriminal! Mafijo jedna! ka SDA Cetnici Pa to upravo i rade jarane, 30 godina! Pa će još i sadaku očekivati s glava onih koje su ONI pobili...ha ja..... pa zar zna SDA bošnjak išta drugo?

vb

eki debilčine što udara dislajkove hahahahahahaaaaa

Nisam@Robot

A j..o M....r ako sad ista kontam,a vi.!? Pa ovako nesto nema ni u Koreanskim Serijama.!! Debilizam.!!

vb

Pa REDAKCIJO!!! JOOOOJ REDAKCIJO!!!!!! AJOJ ..... hahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

REDAKCIJO,SKIDAJTE BA OVU BUDALU VISE!

Ja sam sve lijepo snimio i proslijedio regulatorskoj komisji i SIPI...ovog teskog prisickog bolesnika morate skloniti odavde ili zabranite komentare!Ne moze svaka bolesna susa ovdje da pise sta zelii,ovo citaju i djeca!EADIOSARAJEVO-SRAM VAS BILO!Mada me nista od FGR i ljevicara,komunjara ne cudi-ovo je vas vokabular zato vam i ne smeta!

vb

Ja sam sve lijepo snimio i proslijedio regulatorskoj komisji i SIPI...ovog teskog prisickog bolesnika morate skloniti odavde ili zabranite komentare!Ne moze svaka bolesna susa ovdje da pise sta zelii,ovo citaju i djeca!EADIOSARAJEVO-SRAM VAS BILO!Mada me nista od FGR i ljevicara,komunjara ne cudi-ovo je vas vokabular zato vam i ne smeta! ka REDAKCIJO,SKIDAJTE BA OVU BUDALU VISE! PA REDAKCIJOOOOOOOOO AJJJJJOOOOOJJJJJJJJJJJ

vb debilcino!

daj ba skloni se vise idiote jedan!Mozze li ti se reci????

vb

daj ba skloni se vise idiote jedan!Mozze li ti se reci???? ka vb debilcino! PA REDAKCIJO BOLAN VIDITE GA !!! PA JOOOOOJ REDAKCIJO! R E D A K C I J O !!!! AJOOOJJJJJ REDAKCIJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

vb

De malo sad lajkaj i dislajkaj, haj malo...... ocu ženu ziogu smrade sendvičarski uhljupski onaj ....

Ljudi, ovaj lik rasista @vb vam je cetnik,koji psuje postekiju,islam i sve sto ima veze sa Bosnajcima

"Cutanje i cutati"-NIJEDAN BOSNJAK NE KAZE TAKO VEC SUTJETI,SUTITI...ima on jako mnogo srbskog u svom pisanju...ovoga treba upratiti..lahko ga je skontati..ovi negiraju genocid i prizivaju nova klanja!vidis da gore pise kako bi on sve srpskim maljom puobijao...na Bosnaksomk je to TOKMAK....

vb

Ma jednom rječju : SDA je ništa drugo do PRAVA DEMOKRATIJA! Snažna SDA - SIGURNA BiH! ČUVAJTE JEDNI DRUGIMA!!! NIŠTA NIJE PROOBLEM DA SE URADI NA OVIMA PROSTORIMA!!!!! HAHAHAHAHAH..... Pa bolan REDAKCIJOOO .... hahahahahahahahahah.....

vb

da SRBIN sam i sta imas protiv????

vb

De malo dislajkaj...dedera dedera ga.....redakcijo hahahahahahahahahahahaa

vb

E moj glupane

PA REDAKCIJO!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ČUVAJTE JEDNI DRUGIMA!!!

Pa joooooooooooooooooooooooooooj Redakcijo bolan!!!!!

muamer

brisite komentare SDA placenici tik tok tik tok tik tok

????

Sta je sad ovo?? Imà ih, nema ih.. smiju se koristiti, ne smiju se koristiti... ????

vb

PA REDAKCIJO BA !!! E JOJ!!

071

Osim što postoji fotografija sa Stare hirurgije gdje je instalirana kineska igračka kao stacionarni respirator.....Hajde što imamo posla sa kriminalcima i ubicama, nego još sa priglupim kriminalcima i ubicama.

/ Najnovije