KCUS poručio: "Haris Vranić i Vlada KS diskriminiraju rad Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BA

I one što je SEKA otjerala (187).

Error

citav zivot sam građanin ovog grada i isto toliko koristim zdrav.usluge na kscus.Nikad ali nikad koristeci uslugu hitne pomoci nisam imala medicinsku pratnju do ordinacije nikad sto bi naravno trebalo.a sad mi pricaju o pratnji za vrijeme posjeta.da li je moguce da im je oduvijek falilo kadra???? Lazovi obmanjivacki nesposobni !!!!

333

Sto? Da Sebija moze da zaposli jos svojih kolega sa magisterija? Da bude jos vise kadra koji ce odbiti da lijeci neko dijete? Da bude jos sefova klinika koji ce potpisati Sebijin papir kojim se onemogucava da se djeci za cije lijecenje nema uslova na KCUS-u plati iz Fonda lijecenje u inostranstvu? Ili sefova klinika koji su doktorirali medicinu u Foci? Da dodje jos kadrova koji ce ljude prikljucivati na neispravne masine, ili ih ubijati sa 50 litara kisika dnevno? Sta ce vam kadrovi kad nemate ni citostatika?

Rat stranackih bolnica

Ljudi ne budite naivni. Svi vidimo koliko su ove stranke napravile razdora u svim sverama zivota Bosnjaka i građana Sarajeva. Sve su podijelili i napravili razdor od zdravstva skolstva sporta kulture javnih licnosti preduzeca itd.... spisak je prevelik za pleca naroda i sve sto se radi usko je povezano sa ukupnom BIH i balkanskom politikom. Nista nije slucajno. Nismo slijepi da ne vidimo tu netrpeljivost .

Tatar

Nije to UKCS nego ona pogana kucka.Nemojte stalno lagati narod

Ah da

Ma dosta više laži koje lansira još uvijek aktuelno rukovodstvo Kcus! Upravo suprotno ovim navodima, dešavala se diskriminacija Državne bolnice u odnosu na spomenut******novu, u pogledu odobrenih sredstava i to koliko se sjećam u omjeru 1:10! Uništila je ov******novu i u pogledu kadra i u svim drugim aspektima. Dokle više?!

/ Najnovije