KCUS kupuje 10 respiratora, zapošljava se i medicinski kadar

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Što će im respiratori? Pa instalirali su onih 15 koji su najbolji na svijetu. Koje lopine....I uz to kupuju Mindray, opet kinesko smeće. Valjda tal sa onom firmom iz Srbije koja je "besplatno" uradila instalaciju onih igračaka.

chim

Pa zar ne mogu oni Fikretovi zadovoljit te potrebe? A dupli? Aaaaa..... Pa jel se neki dan Elena Čaušesku slikala kod njih (i ono troje isprepadanih dupelizaca iza nje) i obznanlila da IPAK valjaju??? Još i "stručnjak" iz Smrdije reče da valjaju? Aaaaa......šta, Verlab laže? Koliko će tih 10 koštati? Mau su jeftini, pretpostavljam.....jedno 8 miliona??? ...... Ja bagre jb te tito .....ccccc....uh sad još kad im i vakcine dođu.....to će biti hajrovanje....... rat i vreće zlata su sitne kakvu cifru planiraju ošinut preko vakcina....... koga li će angažovat za nabavku? Brankovićevog debila? Ganićevog usru? HAj vidjećemo...

ox

evo nekom novom SDA povjereniku šanse da ubije koji milion.....

Koga?

Koga će zaposliti? Da se neće Ismet sad vratit na Ortopediju da bude direktor još 19 godina, kad sve COVID bolesnike prebace u Vojnu? Odradio posao.......prvi korak ka uništenju Opće bolnice...... (nimalo me začudilo ne bi....Seka je smeće al i on je isto vanago...)

Azazel

Lulz, trosi Smrda k'o da je u mirazu donijela....gora je od lepre kombinovane sa kolerom - Sankina skola

/ Najnovije