Kćerka legendarnog Dragana Vikića, mogla bi ući u Skupštinu KS umjesto Irfana Čengića

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Buljavi

E čuj radi na aerodromu i daj je još u skupštinu! Šta , nemate nikakvo drugo rješenje, nego hajde popravi budžet ženi koja koja radi na aerodromu . Da nas sve skupa hoće kakav meteor pogoditi!

***

***

Buljavi

***

Popiskim

ka Grmalju,trazis mahanu kcerki jedne legende! Ti se u mahhhhanu

Istina

Dragwn Vikic je Srbin ***

Ljiljani nisu sa Karpata

A šta, kao Vikićeva je kćerka pa joj se ne smije ništa reći. I to što joj je otac legenda ne znači da je i ona. I taj posao na aerodromu je sigurno dobila zbog oca, a ne zato što je najpametnija. ka Buljavi Ne znam možda zato što je završila faks i možda je pametna a ne zbog oca

herkez

Nepotizam.

Haha

Legendarna šćer

Borac sa kauča

Legendarna šćer ka Haha Jest! a ti si socijalni sin

Za raju bi bilo dobro

Ali za nju.... Ne znam

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Gost

Ne znam možda zato što je završila faks i možda je pametna a ne zbog oca ka Ljiljani nisu sa Karpata Rođena 1981. a 2012. završila faks. Doduše i ne završila ga nakon toliko godina.

Istina

Lijepe riječi su ukras

Ljiljani nisu sa Karpata

Rođena 1981. a 2012. završila faks. Doduše i ne završila ga nakon toliko godina. ka Gost Ona je bar završila nije ko neko ko ima lažne diplome

Ne pijem dok Paja vozi

***

Sarajevo

Da joj bude sretno. Ako bude ko Vikara, nema problema.

/ Najnovije