Kćerka Bakira Izetbegovića objavila njegovu fotografiju iz samoizolacije

0
Radiosarajevo.ba
Kćerka Bakira Izetbegovića objavila njegovu fotografiju iz samoizolacije
Foto: A. K. /Radiosarajevo.ba / Bakir Izetbegović

Jasmina Izetbegović, kćerka predsjednika SDA i dopredsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bakira Izetbegovića, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju oca iz kućne izolacije.

Nakon što je potvrđeno da je Bakir Izetbegović pozitivan na koronavirus, oglasio se i sam lider SDA, te kazao kako se osjeća dobro. 

Izetbegović je u samoizolaciji od jučer.

On se dobro osjeća, nakon što je u petak saznao da je pozitivan na koronavirus, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba. 

"Predsjednik Izetbegović se dobro osjeća. On nije bolestan, već je samo pozitivan na novi soj koronavirusa. Trenutno se nalazi u kućnom karantinu i nema nikakvih zdravstvenih problema", potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz porodice Izetbegović. 

Predsjednik SDA je svakodnevno zbog poslovnih obaveza bio u kontaktu s velikim brojem ljudi i iz preventivnog razloga se testirao. 

Bakir Izetbegović - undefined

Foto: Radiosarajevo.ba: Bakir Izetbegović

Rezultat je bio pozitivan, ali nema nikakve simptome COVID-19. 

Prema informacijama do kojih smo došli, u karantinu je i supruga lidera SDA, prof. dr. Sebija Izetbegović, generalna direktorica KCUS-a.

"Sada se i kući moram baviti medicinom. Bakir se zaista dobro osjeća, nema nikakve simptome", kratko je kazala prof. dr. Sebija Izetbegović za Radiosarajevo.ba i poslala nam fotografiju na kojoj se nalazi raspoloženi Bakir, koju je i njihova kćerka Jasmina objavila na Instagramu.

Danas je stigla informacija i da je ministar sigurnosti iz SDA Selmo Cikotić, također pozitivan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije