Kasumović pisao reisu Kavazoviću: Treba li svaka politička stranka imati svoju islamsku zajednicu?

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uaaa uaaa

Lijepe riječi su ukras!

Koje je

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Sramotno

***

Tufo

Šta se ti imaš obraćati i postavljati pitanja gospodinu Kavazoviću. Veoma nekultueno a pogotovo radi pitanja koji su isključivo pitanja za političare i sudstvo. Idi vadi se iz svojih problema koje imaš i tolikih prijava.

Pošteno

Bravo Fudo.

Pošteno

Nema među njima neprijatelja direktno.A fačine ogromnu štetu, to evidentno.

Zenicanin

Lijepe riječi su ukras!

Svasta

Uhvatili se IZ, sta je sa KZ i PZ?

Pošteno

Lijepe riječi su ukras!

Jj

Jeli ovo pozicija hoce da nas natjera da glasamo za SDA, prepali se ili...

Pošteno

Šta se ti imaš obraćati i postavljati pitanja gospodinu Kavazoviću. Veoma nekultueno a pogotovo radi pitanja koji su isključivo pitanja za političare i sudstvo. Idi vadi se iz svojih problema koje imaš i tolikih prijava. ka Tufo Pa što se Efendija pleka u politiku? A posebno ljubi samo SDA.

Koel

Vidi ove svjetske lopine sda ga postavila za pomocnika finansija on se zakopitio pumpama desetinama nekretnina najveci lopov na balaknu ovo se mora zatvoriti i kljuc baciti u tihi okean

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Benazir

Šta se ti imaš obraćati i postavljati pitanja gospodinu Kavazoviću. Veoma nekultueno a pogotovo radi pitanja koji su isključivo pitanja za političare i sudstvo. Idi vadi se iz svojih problema koje imaš i tolikih prijava. ka Tufo

Benazir

Ko si ti da braniš nedopustive izjave Reisa? Samo primitivci će stati uz njegovu izjavu.

Fadil

***

/ Najnovije