Karić: "Sarajevo je svim srcem i najiskrenije uz narod Gaze, to je naša civilizacijska obaveza"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Karić

Allahu Ekber

Bolesna ambicija i izvan SDP-a?

Besmislena funkcija “gradonacelnica Sarajeva” ipak je za nju odskocna daska na jedan od 5 (PET) nivoa vlasti( BiH, FBiH, KS, Grad Sarajevo, Općine) i primjetno je da se sve vise priblizava stavivima Becirovica i Mehmedaguca. Igra na zaludjenu sdfa masu i muslimansku solidarnost

***

***

Cenzori pretorijanci rođene Londrc

Nevjerovatno kako ovom cenzurom portal i slobodno mišljenje, vrijednosne sudove, pretvarate u farsu i rigidnu opresiju! Lik i djelo gradonačelnice i službeno stavite pod stakleno zvono i pratnju Odreda specijalne policije. Nikakvu uvredu, psovku, vulgarizam nisam napisao!!! Pomozite si malo sa starim Krležom, parafraziram: Sve što je javno... treba da bude i javno kritikovano! Funkcija gradonačelnika-ce je služenje gradu i zajednici. A ne autokratska vladavina u celofanu selfija, društvenih mreža, botova i PR-a za ušminkavanje lika i djela dotične!

Haha

Ali i braća u sandalama iz bratskog Jemena stenju pod hameričkim “istraživanjem”. Valja i uz njiha stati rodžena Londrc.

Iva

>>Nevjerovatno kako ovom cenzurom portal i slobodno mišljenje, vrijednosne sudove, pretvarate u farsu i rigidnu opresiju! Lik i djelo gradonačelnice i službeno stavite pod stakleno zvono i pratnju Odreda specijalne policije. Nikakvu uvredu, psovku, vulgarizam nisam napisao!!! Pomozite si malo sa starim Krležom, parafraziram: Sve što je javno... treba da bude i javno kritikovano! Funkcija gradonačelnika-ce je služenje gradu i zajednici. A ne autokratska vladavina u celofanu selfija, društvenih mreža, botova i PR-a za ušminkavanje lika i djela dotične! ka Cenzori pretorijanci rođene Londrc<< Idi onaniraj ***i ostavi Krlezu na miru!

Krivo srastanje

>>>>Nevjerovatno kako ovom cenzurom portal i slobodno mišljenje, vrijednosne sudove, pretvarate u farsu i rigidnu opresiju! Lik i djelo gradonačelnice i službeno stavite pod stakleno zvono i pratnju Odreda specijalne policije. Nikakvu uvredu, psovku, vulgarizam nisam napisao!!! Pomozite si malo sa starim Krležom, parafraziram: Sve što je javno... treba da bude i javno kritikovano! Funkcija gradonačelnika-ce je služenje gradu i zajednici. A ne autokratska vladavina u celofanu selfija, društvenih mreža, botova i PR-a za ušminkavanje lika i djela dotične! ka Cenzori pretorijanci rođene Londrc<< ***

Krivo srastanje

Iva je izgleda zaštićena vrsta iz vaše redakcije? I njoj je dozvoljeno vrijeđanje i riganje šovinistickih rigotina? Za razliku od svih vas u redakciji, u ratu sam iz rova dolazio na Radio Zid raditi autorske emisije. Imam žive svjedoke, sačuvane snimke i u sebi plimnu, pelinsku gorčinu- zbog ove vaše farse sa cenzurom. A nosite ime Radio Sarajevo!

/ Najnovije