Karić: 'Sarajevo je bilo centar svijeta i ove godine će pokazati da je i dalje srce Evrope'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Padaj silo i nepravdo...

Već sam se bio silno zabrinuo. Uvažene gospođe rođene Londrc nije bilo barem 5 minuta na društvenim mrežama. Šok i nevjerica!

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

***

SFR JUGOSLOVEN AMERIKANAC

Lijepe riječi su ukras!

vucko

E bas nam je trebao Toni Cetinski.

DAS IST WALTER

Čitam ove " spisateljske umotvorine" uvažene Karić rođene Londrc. Stil neodoljivo podsjeća na plodove sličnog književnog dara bivše hrvatske predsjednice Kolinde G. Kitarović! Stil literarnih sekcija nekadašnjih osnovnih škola!

***

***

Semran

***

Ivan

Da li je Benjamina zapisala broj tablice kamiona koji ju je opalio u facu? Da li je video nadzor uhvatio nešto?

Haha

Ma epicentar galaksije. Malo je svijeta

Noć u provinciji

Poslije SFRJ, ovdje niko, nijedna od ovih nazovidržava, ne može ništa izvan granica ove zapuštene periferije Evrope. Svi smo mi iz ex-Yu crna rupa ovog kontinenta. Čak i sad, kad u EU ništa ne ide kako bi trebalo. Patuljci mogu sebe uvjeravati da su divovi. Ali ostaju patuljci.

Haha

***

***

***

Dno dna

****

Ne pijem dok Paja vozi

Opet se bune i vređaju dijaspore patriote na socijali

Ne pijem dok Paja vozi

Da li je Benjamina zapisala broj tablice kamiona koji ju je opalio u facu? Da li je video nadzor uhvatio nešto? ka Ivan Jesi li se ti pogledao i ogledalo u ovane ovaj ivane

Sašio mi Đurica

Jesi li se ti pogledao i ogledalo u ovane ovaj ivane ka Ne pijem dok Paja vozi DA JE RUŽNA I ODVRATNA STOJI U POTPUNOSTI.

/ Najnovije