Karić nakon imenovanja dvorane po Čengiću: Ponosna sam na Tanovića i vijećnike

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Bravo!

papac

Joj jesam fina ..

Stvarno?

Pa mozemo se vratiti do svih njegovih pradjedova do pocetka all to malo znaci. Vazno je ko je Goran bio , sta je bila njegova namjera i zasto je ubijen. To je ono sto je vazno. Svaka njemu cast .

opari se

Mislim da je sad na redu da se počne suplja o spomeniku kulinu banu ili tvrtku .. Ispucala je cirilicu, obisla javne kuhinje, malo suplja sa Stanivukovicem.. ostalo je jos spomenik..Ali ne da se pravi spomenik nego samo suplja, da bude da je SDA protiv..

@

Ponosna sam na Tanovića i vijećnike...ti ponosna na njega a Narod na tebe.!! Samo tako.!! Smrt Fasizmu.!!

/ Najnovije