Karić: "Licemjerno je osuditi napad Hamasa na Izrael, a ne i ono što se dešavalo prije i nakon toga"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuča

Ono što su stanovnici Sarajeva preživljavali u zadnjem ratu to od osnivanja Gaze preživljavaju njeni stanovnici. Razlike nema, samo je Gaza znatno veća od Sarajeva. I jednim i drugima su osporavali i osporavaju i danas pravo na odbranu odnosno elementarno pravo na život i ništa drugo.

Nadimak…

Svaka čast, Benjamina još jednom pokazala da je čovjek prije svega… shalom!

Ljiljan:POSEREM I ZAPIŠAM SVE (6%)KRVAČE U BIH

BRAVO GRADONAČELNICE VEOMA LIJEPO I PAMETNO ZBORIŠ ,SAMO KADA ĆE NA SNAGU ONA ZABRANA ULASKA ĐIKANA U ŠEHER?!!

***

***

***

***

Jovo

***

333

@Isto Znaci jesu Srbi klali u ovom posljednjem ratu? Pa dedera odluci se, malo porices, malo se hvalis. Drugo, moras biti dobrano tup i glup, i naravno najprizemniji fasist, da kaznjavas neku grupu ljudi zbog necega sto je neko radio prije 500 godina. Predpostavljam da to znaci da nemas nista protiv toga da sutra neko ubije tvoje dijete jer je potomak nekog prizemnog ubice i budale koja je "kaznjavala poture" u ovom ratu? Nije ti lako, treba zivjeti sa toliko huje, smrada, gluposti i ludila u sebi.

***

***

***

***

***

***

Durmo

Oprezno, gradonacelnice, grada seljaka. Hodate po izmetu bez cipela.

/ Najnovije