Kardinal Vinko Puljić smješten u Opću bolnicu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Na ovom svijetu niko nije ostao duže nego što mu je Svemogući odredio pa tako neće ni licemjerni (ja sam ga takvog doživio) g. Puljić. Nek mu se Svevišnji smiluje a i svima nama.

Guest

što nije otišao u mostar kod čovića u bolnicu

korona

Dragi radikalni ustaski kardinale, zelimo sto prije da vase "sveto" tijelo stigne do Blajburga. Ova drugarica korona je nesto najbolje sto se moglo desiti, tamani cetnike i ustase po spisku... Neka ti je teska zemlja Blajburska!

Po

Nema veze ako rikne, more im Zukorlić bit kardinal, samo nek položi razliku predmeta. U Travniku.

HERA

Mislim, Karma is the sweetest revenge

haleuja

Sram da te bude do groba! BiH treba deportovati njegovo tijelo u Blajburg, radikalovu svetu zemlju. Nicim nisi zaduzio postovanje gradjana Bosne.

Stigma

Ne mogu vjerovati da ovoliko zla ima u ljudima pa se raduju tudjoj muci. Zbogom zdrava pameti , zavladalo je sljepilo bez trunke empatije za drugoga.

h

Ne mogu vjerovati da ovoliko zla ima u ljudima pa se raduju tudjoj muci. Zbogom zdrava pameti , zavladalo je sljepilo bez trunke empatije za drugoga. ka Stigma to pitanje postavi prvo sebi, i ovima koji čine zlo na zemlji ljudima za svoju korist tako što izdižu sebe iznad drugoga i tako se dodvoravaju pokvarenim političarima na svim stranama

korona

Svaka cast kometarima "h" !!!!

JA1

Mislim da ipak malo pretjerujete, jedino se slazem sa h da su svi redom blagosiljali puske. Samo ipak nije ok tako o nasem kardinalu. Ja vjerujem da je on u biti dobar covjek.

h

Hvala na pozitivnim komentarima, ai uzrečicu nisam smislio ja nego TBF u svojoj pjesmi....(Po meni se ni Salomon ne bi izrazio mudrije) ... I ne mislim ja da je on loš čovjek, ali njegova je odgovornost velika, tako da se ipak trebao distancirati od političara generalno...pogotovo onih kao što je Jugoslav Čović .... al eto, ništa bolji nisu ni ova druga dvojica duduka koji su mu navodni oponenti....naravno da čovjeku želim brzo ozdravljenje, šta drugo .....

/ Najnovije