Karamatić: "Možemo oživjeti Herceg Bosnu, Hrvati mogu zaustaviti BiH"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Ja bih baš volio da to i pokušate. Da vam se riješimo jednom za sva vremena.

Handrija

Šta sve ova jadna planeta trpi da hoda po njoj.Kada nama dodje neki polusvijet, rudarski tehničar i nadasve primitivac da bistri politiku i određuje šta i kako.

kikirez

"Nemere niko poraziti Rvacki narod",kae ON.Pitaj katolike/Hrvate iz Posavine,kako him Vodja Chovki pomaze odrzivom povratku?!

Ko je rekoo

Ko kaze da ce kliks kupiti radion.sarajevo? To oni samo imaju istu politiku pa danas sve tekstove prepisuju jedni od drugih i sliKice.

Koel

Mozete ga samo poflautati manjino nema vas ko jedna opstina u sarajevu vi bi nesta da se pitate

Tuzno

Bilo bi to interesantno vidjeti. Ali sumnjam da neko ugrozen moze to uraditi. Kako ce kad je ugrozen. Ali da li ce gospodin preci na djela, brojni katolici i hrvati takodjer su siromasni zbog vjerske mrznje koju sire katolici desnicarski orjentisani. Bas je tuzno to.

registriran

Crni Maticu, pa ti si turske gore list.

Pushi nam ga Marinko!

.

Dat cemo

vam sva prava koja uzivaju nacionalne manjine!

Ivan

Ti moj nisi predstavnik niti hdz ja biram koga hoću a ne koga mi ti daš,ja živim u Usori a ne u hercegovini i znam kako I šta treba!

Dudek Krivousti Njofra

Pa ovi su uzpeja jednom poraženi...neka zahvale ALJI KLINTONU i papi...e BOGAMI ne smiješ ostaviti IZDAJNIKA...

Boske

Frljavi ti nećeš stići do Hagga ako kreneš u ovo što si nabrojao.Ovaj put ćeš ti morati ginuti za uspostavu Herceg Bosne jer narodu se više neda ginuti za tvoju i fotelje sličnih klanovskih podobnika.

/ Najnovije