Kćerka zločinca Radovana Karadžića: Tabla treba biti uklonjena!

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hrkljus

Gospodjo sto se ne pobuniste kada su "relevantne institucije i članovi akademske zajednice" postavljali tablu nego ste se osjetili duboko dirnuti?

Romi

ahahahahha koje genocidne ublehe, zahvalite se miletovom online nastupu i samo tako nastavite dok vas ne ugase

Zong

Odrekla se oca rodjena kcerka. Sto ti je porodicni, izdajnicki, karakter. Inace joj je djed, otac Radovana Karadzica, ubio 16-godisnju djevojku jer se nije htjela udati za njega, on je tada imao 21 godinu. Bio osudjen u kraljevini Jugoslaviji na dozivotnu robiju, dolaskom rata proglasili su amnestiju i zlikovac se pridruzio cetnicima. Poslije rata biva uhapsen kao cetnik, ali su ga pustili nakon nekoliko godina, a mali Radovan je vec bio zacet i donijet ce smrt ljudima u BiH od 1992-1995.

Azazel

Odrekla se oca rodjena kcerka. Sto ti je porodicni, izdajnicki, karakter. Inace joj je djed, otac Radovana Karadzica, ubio 16-godisnju djevojku jer se nije htjela udati za njega, on je tada imao 21 godinu. Bio osudjen u kraljevini Jugoslaviji na dozivotnu robiju, dolaskom rata proglasili su amnestiju i zlikovac se pridruzio cetnicima. Poslije rata biva uhapsen kao cetnik, ali su ga pustili nakon nekoliko godina, a mali Radovan je vec bio zacet i donijet ce smrt ljudima u BiH od 1992-1995. ka Zong I sin Jadovana je maloljetan ubo nozem vrsnjaka kod Druge Gimnazije, nikad odgovarao...porodicno smradovi

/ Najnovije