Kapidžić o spomeniku kralju Tvrtku i opstrukcijama: "Nikad ga nisu potjerale ni mnogo veće sile!"

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

KAKO JE U OPOZICIJI!!

Ivan

Slikale se stranacke kolege

Jest

Do sledece godine postat ce musliman, a ko je ako nije srpski kralj

Da nisu

Ga potjerali ni mnoge veće sile i BiH ostala Kršćanska država

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

vratio se SRBIN KRALJ U SVOJU KRALJEVINU

Bosnu sada je red na osmanlije da napuste Bosnu, hajde muslimani idite svom sultanu nekradite vise srpsko vi imate svoje osmanlije sultane vi nemate kraljeve ovo je SRPSKE BOSNE KRALJ SRBIN ..........NIJE MUSLIMANSKIH POTGURICA OSMANLIJA vi muslimani imate svoje sultane nemate kraljeve

JUGOSLAAAVIJA

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

JUGOSLAAAVIJA

Lijepe riječi su ukras!

meni je bitno šta kaže

božo vrećo!! mislim o haljinama kralja,,...

bali

jetine...

Alen

Lijepe riječi su ukras!<< Bolesnik idi lijeci se

ALO

Lijepe riječi su ukras!

Леми

Вјероватно се зато сваки други Бошњак у БиХ зове Твртко, Стјепан или Катарина. Није Твртко био српски краљ.

turci zutokljunci

TURCI SU JAHALI SERVKINJE PREKO 720 GODINA,DA SU TURCI BILI CRNCI SADA BI TI I SVI DRUGI SERVI BILI CRNCI A SMRDIJA KO NIGERIJA!! ka Ljiljan:SERVI (današnji srbi)SU TURSKA *****AD Vi prozivate srbe potomke kralja Kotromanica agresorima zar niste vi agresori Bosne vjekovima??? SRBI SU SAMO POKUSALI DA OSLOBODE SRPSKI NAROD I SRPSKU BOSNU KRALJEVINU KOTROMANICA OD VAS OSMANLIJA hajde turcgi napolje ubice okupatori BOSNE KRALJA KOTROMANICA

NJEGOVO VELICANSTVO KRALJ SE VRATIO

Vi prozivate srbe potomke kralja Kotromanica agresorima zar niste vi OSMANLIJE agresori Bosne vjekovima??? SRBI SU SAMO POKUSALI DA OSLOBODE SRPSKI NAROD I SRPSKU BOSNU KRALJEVINU KOTROMANICA OD VAS OSMANLIJA ....KRALJ OSTAJE VI OSMANLIJE MARS NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Hercegovac u Bosni

Sve ok, hoce li se iko sjetiti postaviti bistu ljudima koji su zrtvovali život ili su ubijeni od strane "svojih" ,braneci i brinuci o stanovnistvu ovog grada ,radeci posao DRŽAVE, u najtežim ratnim godinama.Ili nas to neinteresuje???? Slušaju djeca izmišljene price o izmišljenim organizatorima otpora.

***

***

Kič

Vrhunski kič

/ Najnovije