Kantonalni odbor SDA počeo kampanju sa Žute tabije u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Kantonalni odbor SDA počeo kampanju sa Žute tabije u Sarajevu
Foto: A. K. /Radiosarajevo.ba / Sarajevo

SDA je već godinama dobijala povjerenje građana, poručili su sa Žute tabije iz Kantonalnog odbora Sarajevo SDA.

"U kampanji ćemo govoriti o projektima koje smo uradili i koje ćemo raditi. Mi se nećemo baviti drugim strankama, ali nećemo dozvoliti laži. S ponosom mogu reći da se na kandidatskim listama nalaze obrazovani, ozbiljni ljudi. Oni su spremni da ulože i zadnji atom snage u rad i budućnost zemlje. Sa ovog mjesta želim poručiti da je vrijeme da Stari Grad vratimo na mjesto koje mu pripada. Dugogodišnjim odnosom aktuelnog načelnika Stari Grad nije na mjestu koje treba da bude.

Za razliku od drugih stranaka, SDA ne ulazi u kampanju da osvoji pozicije, cilj je da podignemo kvalitet života i svih drugih segmenata", kazala je Jasmina Tokić-Biščević.

Ona je poručila da je njihova dužnost da BiH učine boljom za život svih građana.

"Slogan "Snažna SDA, snažna BiH" govori da je ovo državotvorna stranka, koja je uvijek bila i bit će da stojimo na bedemu odbrane naše zemlje", poručila je Tokić-Biščević.

Abdulah Skaka aktuelni gradonačelnik Sarajeva i nosilac liste za Općinsko vijeće Općine Stari Grad poručio je svim okupljenim da će Jusuf Pušina kandidat SDA za načelnika Općine Stari Grad obnoviti Crvenu tabiju, te da će za četiri godine kampanju početi baš sa tog mjesta.

On je poručio da SDA na svojim listama nudi kombinaciju mladosti, iskustva, znanja, broja žena na listama.

"SDA danas formalno počinje svoju kampanju, ali mi smo svi zajednički proveli protekle četiri godine da pokažemo da znamo raditi na velikim projektima, tako da je ovo svojevrstan pečat. Pozivam vas da 15. novembra proslavimo pobjedu SDA, a onda već 16. novembra da se vratimo svojim aktivnostima", zaključio je Skaka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije