Kantonalni inspektori ušli u Medicinski fakultet, istražuju doktorat Sebije Izetbegović

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U zatvor s prevaranticom.

.......

ovo je drski napad na sve nas bošnjake, na sve

probosanske snage, našu hiljadugodišnju bosnu, islamsku el-fatihovu ostavštinu i kulturu, na islam kao najčistiju, mirotvornu religiju. sramota da se ovako nasrće na najbolje kćeri i sinove el-fatiha!

Kako doslo tako i otislo

probosanske snage, našu hiljadugodišnju bosnu, islamsku el-fatihovu ostavštinu i kulturu, na islam kao najčistiju, mirotvornu religiju. sramota da se ovako nasrće na najbolje kćeri i sinove el-fatiha! ka ovo je drski napad na sve nas bošnjake, na sve Ona nije Bosanka i ne mjesaj nasu kulturu , odgoj i religiju s njom. Ne provaljuj se i ne dizi tenzije bez razloga . Stara izreka: Kako doslo tako i otislo

Zoma

Žena ako je?ubojica je sigurno!

Blu

Da ne lijeci ljude,bilo bi komicno.....doslo vrijeme za naplatu!

Dr Miggyy

Danima u Srbiji i BiH se raspravlja o doktoratu prof. doktorice medicinskih nauka Sebije Izetbegović u Sarajevu i doktorata Siniše Malog u Beogradu. Kod Sebije je nađeno da je problematična diploma magistrice medicinskih nauka, jer ima ispite sa medicinskog fakulteta u Zagreba ili joj je izgubljena diploma magistrice. Naime, Doktorica Sebija je u martu 1998. godine odbranila magistarski rad na Medicinskom fakultetu u Sarajevu. Ona je odbranila doktorat na Medicinskom fakultetu u Sarajevu u julu 2000. godine i nakon toga izabrana u zvanja, od asistentice do redovite profesorice na tom fakultetu. Osim oduzimanja zvanje magistra, vodi se postupak i za oduzimanje titule doktora medicinskih nauka. Ovo sve se dešava nakon političkog pada Bakira Izetbegovića, supruga doktorke Sebije u BiH. Za razliku od dr Sebije Izetbegović, doktorat Siniše Malog kobajagi odbranjen na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu 2013. godine, poništen je 2021. godine. Sada se bori da mu se vrati doktorat i to sudskim putem. Ovo ukazuje da doktorati kao naučni radovi na Balkanu ništa ne znače, može plagijat, sa političkim padom pada i titula doktora nauka itd. Sramota i za ljuder i za nauku. Možda titula je bitnija od naučnog znanja?

/ Najnovije