Kanton Sarajevo zatvara ugostiteljske objekte, produžava se policijski sat

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Treba

Neka, bilo je i vrijeme.

Sudija

Auuu kakve strasne mjere

Guest

Sto bi rekao jedan coban najveceg stada u BIH "Ja i?"

Maska

Glasam za SDA odsad. Ne zato što volim SDA, već zato što treba birati manje zlo.

Trgovac

Znaći tako. Katanac i krenuti kući polako u 20.

Musk

Taman da raja mogu po tržnim centrima hodati do 20:55 hahaha... Znate li vi uopšte šta znači riječ lockdown? Ugostitelji kao vlasnici me ne zanimaju,šta će ova jadna raja koja radi za crkavicu u ugostiteljskim objektima,hoće li primati platu,dnevnicu??

Seoski mudrac

Glasam za SDA odsad. Ne zato što volim SDA, već zato što treba birati manje zlo. ka Maska UH, ŠTI SI NAMAZAN. IZVUKLO TE ONO " NE ZATO ŠTO VOLIM SDA" ALI... TE PRIČE NI KOD DJECE VIŠE NE PALE.

Burkini KS

A sta ce virus od 21 do 05 h, ima li neko da ga zakljuca?

ViRus

A sta ce virus od 21 do 05 h, ima li neko da ga zakljuca? ka Burkini KS Možda ti pokuca na vrata oko 20:30.

Lali

Bravo bilo je i vrijeme da se ove kafane zarista pozatvaraju,hajde necete umrijeti bez kafa i ludovanjan15tak dana sta se bunite,jel bitnija kafa ili neciji zivot. Narod umire i sve treba zatvoriti par mjeseci

Naredba

Nareioveliki brat sta se mora, znacirus kad je 21 sat.pa ce onda smanjiti cekvence na 0pce testu i reci kako mjere imaju rezultata i da je manje zarazenih, i takvom manipulacijom nema kraja ovom fasizmu. Svejedno je ko je na vlasti. Veliki brat upravlja svima, a marionete naredjuju narodima. Ko se pobuni, kao tanzanija. Sa 58 muliona stanovnika, ili manji burundi, odjednom srca i udar dobiju predsjednici, i tako dalje. Sve je to teorija zavjere kao i covid pasos . Fasizam je pobijedio nazalost.

O

Ovo se sve u svijetu radi jer ljudi id inaju cjepljenje, nismo pokusni kunici, pa nas mjerama tjeraju da mijenjamo misljenje. I inda ce biti vakcina ne sekirajte se. sve je pr za vakcine. Agresivna kampanja, za nase dobro. Milijaarderi i veliki brat nas vole pa zato trebamo vakcine za koje niko ne odgovara, nego samo mi. FASIZAM.

Med

Farmaceuti, doktori i slicni. A vi nosajte brnjice i slusajte. https://www.forbes.com/sites/giacomotognini/2020/12/23/meet-the-50-doctors-scientists-and-healthcare-entrepreneurs-who-became-pandemic-billionaires-in-2020/?sh=6e00b8075cd9

N.G

Ja mislim da je ovo sve teorija zavjere ma nema korone.Inače je narod je umirao samo od sebe i to u hiljadama kako kod nas tako i u svjetu.Evo naprimjer jedan sportista zdravih pluća prošle godine bio na sistematskom pregledu pluća su mu kao kod bebe zdrave onda se malo razboli i posle par dana su mu se raspale pa na respirator ii posle umro a zašto onako samo od sebe

/ Najnovije