Kandidat na izborima u BiH privukao pažnju javnosti: Obećao veće dobitke na kladionicama

2
Radiosarajevo.ba
Kandidat na izborima u BiH privukao pažnju javnosti: Obećao veće dobitke na kladionicama
Foto:Pixabay / Obećao i manje cijene piva

Da kreativnosti na predizbornim plakatima, kandidata i kandidatkinja u Bosni i Hercegovini, ne manjka, dokazuje primjer iz bh. entiteta RS. 

Naime, kandidat Nedeljko Todorić koji se kandidovao ispred SRS - Srpske radikalne stranke, u svojim preizbornim obećanjima se osvrnuo i na potrebe građana i građanki o kojima kandidati i kandidatkinje u ovom kontekstu nisu promišljale. 

Osim parolom "Glasajte za Nedeljka i bit će Vam bolje već ponedjeljka", pažnju javnosti je privukao sa obećanjem manje cijene piva, ali i većim dobicima na kladionici.

Znate li koji grad u Bosni i Hercegovini leži na devet rijeka?

Znate li koji grad u Bosni i Hercegovini leži na devet rijeka?

"Da velika piva bude marka, borimo se ja i stranka💪💪💪 I da bingo više daje, pa da sreća duže traje🤝🤝🤝 Zaokruži osmicu, započni igricu."

I dok je predizborna kampanja u punom zamahu, građani i građanke razmišljaju koga će birati, sve više kandidata i kandidatkinja dolazi do izražaja sa predizbornim obećanjima, ali i svojim rezimeima. 

Da velika piva bude marka, borimo se ja i stranka💪💪💪 I da bingo više daje, pa da sreća duže traje🤝🤝🤝 Zaokruži osmicu, započni igricu.

Posted by Nedeljko Todoric on Wednesday, September 11, 2024

Inače, predizborna kampanja za lokalne izbore koji se održavaju u BiH počela je 6. septembra i trajat će mjesec dana - izbori se održavaju 6. oktobra, a sve o izborima možete pratiti OVDJE.

Da li ćete glasati na lokalnim izborima 2024. godine? 

/ Anketa

Da li ćete glasati na ovogodišnjim lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini?
Rezultati

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije