Kancelarija reisa Kavazovića se oglasila o hapšenju muftije Bekrića u Australiji

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljuta Krajina sila nebeska

Nema većeg zla od SPC, IZ i Katoličke crkve... Lopovi, pedofili, ratni zločinci 3 u 1....

Gulliverus

Slika vam sve govori bando efendijska!!!

Krkan

Nije tako Kavazoviću, kaže se, ukoiliko je kriv treba ga najstrožije kazniti, a mi ćemo ga isključiti iz IZ kao primjer ostalima. Krade u Australiji, šta bi radio da je u siromašnoj Bosni

Pehlivan

Prodavači magle, budite dosljedni! Nema allah sudi, a ne neki ovozemaljski zakoni, donešeni od ljudi? :D

Pravda

Posto se deklariše kao Musliman sad bi ga trebalo prebacit u Islamsku zemlju Avganistan i da mu se sudi po šerijetu.to je istinska pravda,i da dobije kaznu koja je propisana šerijetom.

Hm

Da je ovo uradio u Bosni, niko ga ne bi hapsio!

Muki

Da je ovo uradio u Bosni, niko ga ne bi hapsio! ka Hm jos bi rekli neka je ukro,nas je a i iz sda stranke,to nam ne posao.

/ Najnovije