Kakvo nas vrijeme očekuje sutra

Fena
Kakvo nas vrijeme očekuje sutra
Pixabay / Ilustracija
U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Vjetar će biti slab promjenljivog smjera. Jutarnje temperature od 8 do 14, na jugu od 12 do 17, a dnevne od 19 do 24, na jugu i sjeveroistoku od 23 do 27 stepeni.

U Sarajevu sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 12, a dnevna oko 24 stepena.

U Bosni i Hercegovini danas je prijepodne, bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U centralnim, istočnim i sjeverozapadnim područjima Bosne, uz porast naoblake, zabilježeni su pljuskovi i grmljavina.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 10 stepeni, Bugojno, Kupres, Sokolac 16, Goražde 18, Ivan-sedlo 20, Bihać 22, Livno 23, Drvar, Gradačac, Jajce, Sarajevo, Srebrenica, Zenica 24, Sanski Most, Trebinje, Zvornik 25, Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Tuzla 26, Prijedor 27, Mostar, Neum, Stolac i Čapljina 28, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije