Kakvo će vrijeme biti sutra?

Fena
Kakvo će vrijeme biti sutra?
U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Po kotlinama i uz riječne tokove bit će magle ili niskih oblaka. Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 8, na jugu zemlje od 11 do 14, a najviša dnevna između 17 i 23, na jugu od 22 do 26 stepeni.

U Sarajevu sutra prijepodne bit će nešto više oblačnosti. Tokom dana bit će sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura oko 5, a najviša dnevna oko 18 stepeni.

U BiH danas je bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 6 stepeni, Ivan-sedlo 15, Kupres i Sokolac 16, Sarajevo i Srebrenica 17, Bugojno, Goražde, Jajce i Livno 18, Bihać, Doboj, Gradačac, Tuzla i Zvornik 20, Banja Luka, Bijeljina, Drvar, Prijedor, Sanski Most i Zenica 21, Neum, Stolac i Trebinje 22, Mostar 24 i Čapljina 25 stepeni.

Temperatura mora u Neumu u 14.00 sati iznosila je 22 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije