Kako žive građani BiH? Sindikalna potrošačka korpa za septembar ostavlja bez riječi

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Kako zive Gradzani BiH postavljate pitanje?Ja cu vam reci oni ne zive oni prezivljavaju.Evo moj slucaj,,dosao sam u Njemacku prije 7mj na rad i naravno da cu da ostanem ovde,porodica mi je dole Supruga dvoje Djece 15-18god.Iz Sarajeva sam nisam nikad razmisljao da napustim Grad al je postalo nepodnosljivo iako sam dole jako lijepo zaradzivao cijene Hrane nisu vise realne.E sad ovde imam dobru platu stan rezije i sve je to ovde smijesno koliko ja saljem dole za osnovne namirnice da se normalno porodica hrani.Nekad ne mogu da vjerujem i pomislim dal smo mi dole normalni uopste pa samo sutimo i trpimo dok se svi bogate na nas racun.U svakom slucaju moja plata ovde u Njemackoj nemoze da pokrije vasu potrosacku korpu.

Sanin

Kakvi ljudi, takva vlast, kakva vlast takva država

Bruka!

Bruka i sramota ove drzave! Nikog nije briga za gradjane koji jedva prezivljavaju i koji odlaze iz domovine u potrazi za boljim zivotom. Lopovi slave izborne pobjede, a zasto?? Da bi pomogli narodu ili jer znaju da ce se obogatiti u samo jednom mandatu??? Nista ne rade da poboljaju status gradjana!

Tatar

Pitate li se bandom politička kako radnik ili penzioner sastavi kraj s krajem

/ Najnovije