Kako u Neumu komentiraju gradnju Pelješkog mosta

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NN

Koliko ce kostati mostarina ?

Q

VAMA JE I MJESTO PREKO MOSTA

Džasmin

Ma džaba se brinu opet će mnogi da idu starim putem jer jedni ne žele platit mostarinu a drugi navika i tradicija tako da će biti za sve

Komentar

Ginu za Rvatsku u Neumu svim što imaju, životom i svom imovinom, a Rvatska njima vrati ovako. Kakva životna ironija...

KulinHan

Gradnja Peljeskog mosta zadire u BiH teritiriju jer gradi se iznad BiH teritorijalni voda u BiH vazdusnom prostoru. Na primjer ciji je vazdusni prostor iznad teritorijalni voda Britanije, da li je Britanski ili Francuski.

Hrvoje

Svim dežurnim dušebrižnicima, mostarina se neće naplaćivati.

Ralle

Kako ovaj promuslimanski portal pokušava da kaže da su i hrvati protiv mosta..a za sugovornika nasao izvjesnog Kemala..e bas ste smiješni..mogli ste razgovarati i sa "eminentnim pomorskim društvom iz Sarajeva" i njihovim predsjednikom Sejdom..a nikako da.shvate da nemaju.nista s Neumom i mostom..niti.ce.ikad imati..to je isključivo hrvatski teritorij..s obje strane granice..

Hrvoje

Gradnja Peljeskog mosta zadire u BiH teritiriju jer gradi se iznad BiH teritorijalni voda u BiH vazdusnom prostoru. Na primjer ciji je vazdusni prostor iznad teritorijalni voda Britanije, da li je Britanski ili Francuski. ka KulinHan Predlažem da ponovis pomorsko pravo, kao stanovnik pomorske zemlje trebao bi poznavati barem osnove. Nego sta vama ustvari smeta? Brodovi ce i dalje plovi ti kao do sada, ispod mosta mogu proci najveci mega tankeri, da nece mozda u Neum pristati? :) Uglavnom, spojili smo dva kopna iste drzave, a vama ostaje da kmečite, plačete i čekate tuđu pomoć... baš kao do sada.

Hrvoje

Kako ovaj promuslimanski portal pokušava da kaže da su i hrvati protiv mosta..a za sugovornika nasao izvjesnog Kemala..e bas ste smiješni..mogli ste razgovarati i sa "eminentnim pomorskim društvom iz Sarajeva" i njihovim predsjednikom Sejdom..a nikako da.shvate da nemaju.nista s Neumom i mostom..niti.ce.ikad imati..to je isključivo hrvatski teritorij..s obje strane granice.. ka Ralle Nikako da shvate da su bitni ko lanjski snijeg, jedan od tri naroda u EU protektoratu, Bosnu ne mozes nazvat drzavom, budimo realni.

Dudek Krivousti Njofra

Ovo je dobar potez da SKUTORIJA shvati kojoj državi pripadaju

/ Najnovije