Kako su Palestinci 1995. u crkvama i džamijama sakupljali pomoć za Bosnu

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hm

A što li 1992 stadoše uz Miloševića?

Mostar

*****

Habuhabuhabu

Islam je u BiH dosao ognjem i macem i nista dobrog nije donio. 90ih se vratio u jos gorem obliku. Ubijajuci, silujuci, obezglavljuci, razapinjuci sve sto je krscansko ka Mostar šta više bulazniš

No name no name

Neka je nasramot Sarajevu i bošnjacima svim Bosancima i hercegovcima

Ccc

Islam je u BiH dosao ognjem i macem i nista dobrog nije donio. 90ih se vratio u jos gorem obliku. Ubijajuci, silujuci, obezglavljuci, razapinjuci sve sto je krscansko ka Mostar Krscanstvo sa kazanom graha, degenekom i Cirilom i Metodijem i sa s-h nacionaonoscu.

Mostar

šta više bulazniš ka Habuhabuhabu evo ti bas dabas jedan savrsen primjer. Genocid u Grabovici pocinjen u ime Islama i Bosnjaka. Ljudr su razapinjali na krizeve, nitko nije prezivio (osim dva djeteteta koja su pobjegla u sumu) i do danas nitko nije odgovarao...treba li dalje

Nema grijeha za one koji imaju Krista

evo ti bas dabas jedan savrsen primjer. Genocid u Grabovici pocinjen u ime Islama i Bosnjaka. Ljudr su razapinjali na krizeve, nitko nije prezivio (osim dva djeteteta koja su pobjegla u sumu) i do danas nitko nije odgovarao...treba li dalje ka Mostar A Ahmici su bili Augustinov sveti rat protiv pogana koji ne prihvataju spasenje? Kao sto je Jasenovac bio bogougodno djelo jer su jevreji ubili Gospoda pa kaznjeni po Pavlovom pisanju u poslanici Solunjanima? Je li zato Stepinac postao svetac? Je li zato Dario Kordic postao "boziji" cojek? Jer je pobio i palio zive ljude u Ahmicima? Jer je Isus iskupio sve njegove grijehe? Ili je vikao Isuse u zatvoru kad mu je ispadao sapun?

Proziran Covketov trik podvaljivanja antisemitizma

Bosnjacima da bi paradirao okolo i "dokazivao" ako je okruzen islamskim fundamentalistima i antisemitima i uvlacio se Izraelu u dupe, ne bi li se u komentarima razbjesnili i poceli masno po jevrejima. Cova ti Kiru Veliki iz ercegovine, zar tvoje nevine katolicke zrtve komunistickog bezbozja ne napravise od bosanskih jevreja statisticki promil?

Panzer

A ZLOČIN U GRABOVICI

tuner

Islam je u BiH dosao ognjem i macem i nista dobrog nije donio. 90ih se vratio u jos gorem obliku. Ubijajuci, silujuci, obezglavljuci, razapinjuci sve sto je krscansko ka Mostar a ti si tovar. i u istocnu kinu je tako dosao? ne pitas se sto ti nisi prihvatio nastavak vjere koja je dosla sa istog mjesta odakle i krscanstvo pa je ognjem i macem doslo krscanstvo prchio sebi mater fasisticku u usta. a toliko je razapeo sve sto je krscansko da je prvi evropski dokument o ljudskim pravima bio upravo onaj koji su oni napisali da se zastite prava krscana ustasho.

Pehlivan

Nisu vam ti Palestinici bas puno pomogli. Umjesto cijele BiH, Alija vas je strpao u njegov mladomuslimanski rezervat (23%), izmislio naciju i jezik, i na kraju vas ubjedio da je cijela BiH vasa. Malo morgen!

****

Ovaj islamski portal ne objavljuje ništa o GRABOVICI

Kme kme kme

***

Cinjenica

U periodu najžešće izolacije SR Jugoslavije, samo nekoliko mjeseci nakon NATO napada na Srbiju, Palestinska uprava uputila je pozivnicu predsjedniku Slobodanu Miloševiću u decembru 1999. godine, da se pridruži proslavi pravoslavnog Božića u Betlehemu u januaru. Kako je tadašnji predsjednik SR Jugoslavije bio optužen za ratne zločine od strane Haškog tribunala, izraelske vlasti su odbacile mogućnost da se Milošević pojavi u Betlehemu. “Ako pristane da se pojavi ovdje, bit će uhapšen. Mislim da bi to bilo slučaj u većini zemalja svijeta”, saopćio je tada Aviv Širon, portparol izraelskog Ministarstva spoljnih poslova. “Mislim da je ovo diplomatska greška. Ona govori za sebe.”

?

A ZLOČIN U GRABOVICI ka Panzer Spozno Darijo Kordic Krista u Ahmicima dok je palio zive ljude pa hoda za zivot po Zagabriji?

@Kme

***

Heliodrom

Islam je u BiH dosao ognjem i macem i nista dobrog nije donio. 90ih se vratio u jos gorem obliku. Ubijajuci, silujuci, obezglavljuci, razapinjuci sve sto je krscansko ka Mostar Mislis na ponasanje krscana u logoru Heliodrom?

Hmmm

Naravno a odakle je obrezivanje, Kurban itd itd ka @Kme Odakle su pojmovi bog otac, sin božiji, sveti duh i kristos (grčki prevod hebreizma mašijah)?

/ Najnovije