Kako su heroji Sarajeva zarobili najelitnije niške specijalce

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Beli opasači i 72. padobranska?! Niko krupno ka turčin ne laže ;)

miki

Posle ovog hapšenja nije imao ko JNA saobraćaj regulisati :)))

Reis

I završiše ko i drugi na Kazanima

Romi

hahaha vlasino genocidna, ma naravno niste vi imali nikakve specijalce, sve vozaci i kuhari hahahaha

Romi

hahaha vlasino genocidna, ma naravno niste vi imali nikakve specijalce, sve vozaci i kuhari hahahaha

5

Ovo je vojna policija jna balavci koji su u septembru il decembru dosli u Sarajevo na sluzenje vojnog roka a vi ih predstavljate ko specijalce u svakoj recenici daj ne provaljujte se

Mujo

Najelitnije niske specijalce! Hahahahahahahaha

212

Naime, tada je Čegar prolazio Titovom ulicom, i ja ga vidim i kažem mu – evo, imam ove specijalce u kinu "Đuro Đaković", u disko klubu Teatar Pa nemojte ljudi, smiju vam se djeca a seljaci pucaju minuse na komentare.

Axa

E joj miki jesi ti meni šega.......ajoooooj ....

Sasamit.

Milan Šuput pukovnik nikada nije bio u 63 padobranskoj brigadi. To su samo vaši vlažni snovi. Napali ste decu od 18 godina koja su bila na služenju vojnog roka inače da ste napali 63 mislim da pola Sarajevo bi bilo savršeno. 63 čuvala je Aliju da ga ne bi neko ubio jer vas i muslimani su hteli da likvidiraju Aliju.

/ Najnovije