Kako su Denis Bećirović i Željko Komšić osvajali glasove u Širokom, Grudama, Orašju, Livnu…

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Podsjetimo se i na slučaj kandidatkinje bošnjačke nacionalne manjine na Kosovu Adrijane Hodžić, čiji je izbor u Parlament Kosova poništio kosovski Vrhovni sud jer se utvrdilo da su za nju glasovali pripadnici srpske manjine na Kosovu.

Cega se pametan stidi

time se budala ponosi

Pa dajet onda JACU reakciju ¨Bosanaca¨, sta cekate

HDZ BiH misli dočekivati onu ljudsku ništariju Milanovića riječim Ovo je Hrvatska, najavljivati još jednu anticivilizacijsku instituciju dvije škole pod jednim krovom, ljubiti se velikosrbima i slaviti republiku srpsku kao što je to radio Čović... ovo je jako blaga i dobornamjerna reakcija Bosanaca ka miki ................. Prvo nisu to reakcije ¨¨Bosanaca¨¨, nego su to reakcije Mulimana u BiH. Drugo, ma koga ti zaplasivas nesto, kao ovo je jos blaga reakcija, znaci da se bojimo sta to sve moze doci, je li to? ¨Pa hajde sta cekate, dajte tu jacu reakciju! Da vas vidimo, hajde!

Kažu

Legenda kaže da su i ove godine rahmetli partizani izabrali dodika na vlast u onoj banana 'državi'.

Iskreno

Vođeni ovom logikom, mogli ste još jedan članak napisati, samo da uzmete, glasove za Kristo iz većinski Bošnjačkim sredina, također glasove koji se ne mogu zanemariti.

Kažu

................. Prvo nisu to reakcije ¨¨Bosanaca¨¨, nego su to reakcije Mulimana u BiH. Drugo, ma koga ti zaplasivas nesto, kao ovo je jos blaga reakcija, znaci da se bojimo sta to sve moze doci, je li to? ¨Pa hajde sta cekate, dajte tu jacu reakciju! Da vas vidimo, hajde! ka Pa dajet onda JACU reakciju ¨Bosanaca¨, sta cekate Ne znam za njega ali zna ti sestra moju reakciju.

ja

sta je poenta ovog clank? i sta je tu ohrabrujuce?! jedino je jasno da je novinar koji je ovo pisao obrnuo argumente jer je ili glup ko daska ili bezobrazno ocajno pokusava dokazat nesto nepostojece.

Mili

Podsjetimo se i na slučaj kandidatkinje bošnjačke nacionalne manjine na Kosovu Adrijane Hodžić, čiji je izbor u Parlament Kosova poništio kosovski Vrhovni sud jer se utvrdilo da su za nju glasovali pripadnici srpske manjine na Kosovu. ka Haha To ti je zato jer je Kosovo uređenija država od Bosne, a ima i 89% Albanaca.

Guest

Ostalo joj samo da bude i dalje podmetacica.

Iskreno

Glasovi za Borjanu iz sredina gdje Hrvati nisu većina. Velika Kladusa 74 Cazin 23 Bosanska Krupa 33 Buzim 86 Gradacac 171 Bosanski Petrovac 263 Sanski Most 63 Tesanj 407 Maglaj 379 Gracanica 153 Lukavac 305 Srebrenik 374 Tuzla 1314 Celic 211 Teocak 4 Kljuc 12 Zavidovici 301 Banovici 39 Zivinice 582 Kalesija 23 Sapna 11 Donji Vakuf 18 Zenica 1123 Kakanj 480 Olovo 25 Kladanj 7 Visoko 124 Breza 55 Ilijas 105 Jablanica 159 Konjic 316 Hadzici 42 Ilidza 701 Novi Grad Sarajevo 1016 Vogosca 98 Centar Sarajevo 631 Stari grad Sarajevo 127 Novo Sarajevo 1020 Trnovo 11 Foca 10 Gorazde 72

Panzer

NOVINAR GLUPSON,PO UBIČAJU. ZA SEJDU I RUMENKA SU GLASALI BOŠNJACI KOJI ŽIVE U TIM SREDINAMA

Boske

................. Prvo nisu to reakcije ¨¨Bosanaca¨¨, nego su to reakcije Mulimana u BiH. Drugo, ma koga ti zaplasivas nesto, kao ovo je jos blaga reakcija, znaci da se bojimo sta to sve moze doci, je li to? ¨Pa hajde sta cekate, dajte tu jacu reakciju! Da vas vidimo, hajde! ka Pa dajet onda JACU reakciju ¨Bosanaca¨, sta cekate Ajde sroljo odma popij praljkovaču nemoj praviti troškove građanima RH kojoj ste od žrtve agresije priskrbili titulu agresora na BiH a njenom vrhu presudu za UZP.Dosta vas je ovo je BiH koju imate poštivati pa će i ona i svi mi vas.

Budućnost

Glasovi za Komšića Tnate i vi su musimani koji žive na tim modručjima Ni jedan hrvat sigurno nije. Vrijedi prevarantu primanje je dobro. Tortu je rezao sa muslimanima. Zašto nije sa svojim Ili nas je hrvata sad još dijesto tisuća.

Livno1234

Nije mi jasno šta je autor članka mislio reći, jer je sa njim samo potvrdio da za Komšića (a i za Bećirevića) nisu glasali Hrvati (osim u nekom vrlo malom postotku), obzirom da je evidentno da su u sredinama gdje su Hrvati većina dobili upravo onoliko glasova koliko ta većina nije 100% (dakle par postotaka od ukupnog broja stanovništva)

/ Najnovije