Kako je Vučić govorio pred skupštinom UN-a u pokušaju da spriječi usvajanje rezolucije o genocidu

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Golub

***

Gulliverus

Lik je bolestan, Pizzousti u delirijumu, da je sreće bio bi negdje zatvoren u sanatorijumu, nakljukan bobama... Fašizam je bolest, evo vidi se iz primjera.

Golub

>>Lik je bolestan, Pizzousti u delirijumu, da je sreće bio bi negdje zatvoren u sanatorijumu, nakljukan bobama... Fašizam je bolest, evo vidi se iz primjera. ka Gulliverus< Upravo tako!

Dodik

Radio Sarajevo govori laži vjeruj te mi.

tuner

***

Grunf

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Gulliverus

***

Gulliverusova majka

Nauči se ti prvo pravopisu Duduće. ka Gulliverus Sinko odkud ti pisati nepoznatim ljudima

Njanjanje

***

Ufufu fu uf

***

III

Ja volim vučiča tako je dobar ljudi. ka Ne pijem dok Paja vozi Daj ne s*** .

On je Aleksandar Vučić

***

On je Aleksandar Vučić

***

***

***

071

Ovaj pacijent se slomio da cijelom svijetu pokaze da je genocid planiran i izvrsen iz Beograda. I naravno, da ubijedi sve i svakog da su Srbi genocidni narod. Valjda da ima iza koga da se sakrije, jer je bio vidljiv dio rezima koji je pocinio ratne zlocine. Ratni zlocinci su redovno i najvece kukavice i kmecalice.

/ Najnovije