Kako je Stevandić "oslobodio" Kotor Varoš: Snimao kako tuče zarobljene civile

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

0000

Po čemu je skandalozno?! Zato što je učesnik otadžbinskog rata?! Po vama bošnjama svaki Srbin koji je učesnik otadžbin. rata , je četnik, i trebao bi u Hag. Neće moći više tako. Dr Stevandić je ugledni političar i patriota. Džaba vam blaćenje. Taj snimak ama baš ništa ne pokazuje i baš ste jadni.

I ???

Jadan pokušaj, od strane Bošnjaka, blaćenja i diskreditovanja uglednog dr i političara Nenada Stevandića. Snimak ništa ne pokazuje. Šta je pisac htio da kaže?!

Ramses II

Ja srpski junaka,samo na civile udarate barbari bijedni.svijet bi bio puno ljepsi bez vas genocidni i ljigavi stvorovi.fuj pagani,daleko vam kuca bila. ka Hahaha Sram te bilo degenerice. Prvo, pise se srpskiH, bosanskiH njemackiH, itd. Odmah se vidi da si papak. Prvo idiote pometi pred svojim vratima. Ko je ubijao Hrvate i Srbe u BiH? Da li samo 'uvezeni' mudzahedini, kojima je sigurno neki Srbin dao BiH drzavljanstvo, ili je bio jos neko s njima?

/ Najnovije