Kako je propala Fabrika duhana Sarajevo: Tužilaštvu KS dostavljen izvještaj

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

Kako mi se čini sve se to dešavalo u vrijeme "vladavine" Novalića, experta za krađu državne imovine.

CosaNostra

Kako neće propasti kad je bila u rukama ovog Edina Mulahasanovića, koji je bio a i sad je direktor ali Fine Good, kad su opljačkali fds i uzeli koverte u ruke, osnovao je novu firmu koju i dalje arči dok je ne strovali jednog dana, kažu da je cijelu firmu zasnovao na korupciji, nepotizmu, sve mu rodbina i od žene mu rodbina, kao da im je privatna prćija. Kakav kriminalac u sprezi sa vlašću i tadašnjom i sadašnjom.

Ljubitelj cigara

A sta to jos nije propalo u FBiH za vrijeme vladavine dinastije Zivkovic? Mile Gradi, Bakir zatvara.

Error

Vijesti su tako bombasticne a ishod je tako mali.Dobiju nista zatvora ne oduzima im se imovina medijski nista popraceno a sto je najgore mogu da se bave i dalje politikom i da participiraju u javnom zivotu. Sto bi se reklo drmala se gora rodio se mis Mislim to je ovosvjetska pravda zalosno koliko je pravni sistem sramotan i odvratan umjesto da bude pravedan( koliko stete toliko kazne!) i strog .Al dobro zakone donose -ko sebi-.

Denifine

Ni u Rovinju više ništa nema. Sad se sve prebacilo u Poljsku. Nema više ni jedne fabrike duhana u BIH. I Mostar i Banjaluka su stavili katanac u bravu. Tako valjda treba da uđemo u EU. Slijedeca je EP i Telekom. Pitajte Johana.

sara

Ni u Rovinju više ništa nema. Sad se sve prebacilo u Poljsku. Nema više ni jedne fabrike duhana u BIH. I Mostar i Banjaluka su stavili katanac u bravu. Tako valjda treba da uđemo u EU. Slijedeca je EP i Telekom. Pitajte Johana. ka Denifine Da u pravu ste. Sve zemlje koje su usle u tu EU su prvo morale radprodati sve i privatizovati ili staviti po koncesiju. Jednostavno receno sve kolonizator uzima bogatstva i dobra. Kapitalisticki kolonijalni fasizam je u osnovi EU. Kako samo par zapadnih drzava je bogato a ostalo u duznickom ropstvu?!

Asker

Jad i bijeda od ovih nasih nacionalnih zastitnika. Bolje je bilo kod Tita na bonove nego sad sa ovim laznim diplomama . Dabogda vas sve lijecili na sebijinim respiratorima

Jole

Prosta matematika!!!samo provjeriti ko je navlasti bio u tom periodu i sve je jasno kao dan...uostalom kao i sve ostale propale a nekad uspjesne firme!!!prodajes firmu koja je mogla da bude garant za drzavu!!!

/ Najnovije