Kako je Kordić dogovarao susret Karadžića s Bobanom: Za konačni dogovor!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

246

Lijepe riječi su ukras!

Svetac

Vrag odnio i pomeo obitelj Kordic i sve one koji ga stuju i stite Amin Boze

Goran

Ja sam Hrvat i cijeli rat sam bio u našem najljepšem Sarajevu, sam suborcima Bošnjacima i Hrvatima, borili smo se protiv *****k, *****ai ostalih fašista. Stidim se ovakvih zločinaca i izdajica Hrvatskog naroda, vire iz shupka Hrvatskoj za su i uvijek će uvijek biti primitivni Hercegovci i tačka. Niko nas nije izvlačio iz ratom paralisanog lijepog Sarajeva, nego su nas ostavili da trunemo u podrumima. Lažeš ****etu od čovjeka.

Razlika

Koja je razlika izmedju njega,blaskica,plenkovica milanovica,covica,bradare,kristo,ljubica,ra***a i ostalih fašista ? Nikakva !

333

Ovaj Kordic tipican primjer naciste - glupak, primitivac i neostvareni tokmak koji je osvanuo u toliko nakaradnom okruzenju da je zahvaljujuci tome sto je i ubica postao vazna licnost. U normalnom drustvu bi se takvog stidjeli, i radio bi negdje gdje je neprimjetan i ne moze da napravi stetu, odnosno u skladu sa svojim intelektualnim i moralnim kapacitetom. A oni sto ga pravdaju suprotno zdravom razumu, poput onog Ra***a, pa to su stvarno seoske frustrirane budale. Elem, HDZ BiH stvarno jeste europska stranka, ako razmatramo njihov sistem vrijednosti i djelovanje u kontekstu najmracnijih razdoblja evropske istorije.

***

***

***

***

***

***

Gh

I sta je bosnje sporno u dogovoru, valjda je bolji nastavak rata? Pa hrvati su uvijek bili za dogovor sa srbima, da se izbjegne nepotrebno krvoprolice, samo su bosnje htjele da ratuju do posljednjeg mudzahedina za svoju islamsku bih. Tako je i danas.

/ Najnovije